Problemer med Dome Lights

Domen lys i bilen er designet for deg å se inni bilen om natten. Når lyset slukkes, kan det bli et sikkerhetsproblem fordi du ikke kan se når du får inn i bilen. Kuppelen lys kan gå dårlig for mange grunner, så du må vite hva du skal se etter. Pære

Som enhver lyspære, kan kuppelen lyspære brenne ut også. Filamentet i pæren kan bli sprø og brytes over tid. Når det bryter, må pæren skiftes Lyspæren basen kan gå dårlig også, og kortslutte forbindelsen mellom kontakten og glødetråd.
Socket

Den kontakten som pæren plugges inn overfører strøm mellom kjøretøyet og pære. Den kontakten kan gå dårlig på flere måter. Den vanligste måten er på grunn av rust, som ikke leder elektrisitet og vil hindre lyset fra å komme videre. Den kontakten kan også fysisk bryte. Det er to klipp som pæren plugges inn, og hvis noen av disse klippene pause, er kretsen brutt, og utskifting av kontakten er nødvendig
Kabling
.

Feil kabling er en vanlig årsak til en kuppel lys ikke fungerer som den skal. Ledningene blir sprø over tid og kan brekke på grunn av retur i kjøretøyet. Skruene som holder ledningene kan også riste løs, og dette vil bryte forbindelsen til pære. En ledningsnett problem kan repareres med bruk av et ledningsnett skjematisk.
Switch

Domen lysbryter kan få funksjonsfeil også. Bryteren styrer strøm til lys. Hvis denne bryter svikter, kan det hindre strøm fra å nå frem til pæren. En defekt bryter kan også holde strømmen flyter til pære, slik at det bli tent hele tiden. Utskifting av bryteren er nødvendig, da dette vil tappe bilbatteriet.
Sikring

En dårlig sikring vil hindre dome lys fra arbeidslivet ved å kutte all strøm til system. Sikringen har en glødetråd som går på tvers av det, hvis strømstyrken blir for høyt på grunn av en kort, vil det bryte glødetråd, stoppe flyten av elektrisitet. Utskifting av sikringen er nødvendig for å avhjelpe problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65259.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer