Tegn på en bil Dynamo Sviktende

Alternators er viktige komponenter for å holde bilen kjører, som de lade opp batteriet mens du kjører. En dårlig dynamo kan snike seg innpå deg og la batteriet er helt tomt, rendering bilen ubrukelig. Det er noen tegn som skal varsle deg til en sviktende dynamo, så sørg for at du betaler nær oppmerksomhet og aldri ignorere noen av bilens advarsler. Dimming Lights

Dimming lysene er en av de første tegn på en sviktende dynamo, og bør be deg om å få det sjekket umiddelbart. Når dette skjer, vil du legge merke til at lysene på instrumentpanelet dimming på tilfeldige tidspunkter mens du kjører; frontlysene blinker også på anledningen. Dette skjer fordi batteriet ikke produserer nok elektrisitet til alt greit, som fører til små strøm svakheter som blir manifest som sporadisk dimming av lys. Jo oftere lysene dempet, jo nærmere din dynamo kan være på vei mot fiasko.
Noises

Du kan se merkelige lyder som kommer fra under panseret mens motoren løper . En rekke problemer kan føre til et skrik, det er sant. Men hvis du hører en rallende-type støy som kommer fra dynamoen mens bilen går på tomgang, så sjansene er at lagrene inne i enheten som hjelper den spinne og produsere elektrisitet har gått dårlig, noe som betyr at det må snart skiftes ut.

Bil Failure

Ikke å kunne starte bilen er den mest åpenbare tegn på en dårlig dynamo. Hvis du ofte trenger å hoppe starte bilen, så det kan være en av to ting: en dårlig batteri eller dårlig dynamo. Et batteri, over tid, vil miste sine sveiv forsterkere selv med en god dynamo, så det må kanskje byttes ut, uansett. Men hvis du trenger å hoppe starte bilen selv med et nytt batteri, så sjansene er at dynamoen ikke fungerer til makten batteriet og det er drenering hvert sekund bilens drift.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64725.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer