Tegn på en Transmission måtte byttes ut

Hvis bilen din har problemer med å gire, må du og din mekaniker avgjøre hvorvidt det er et problem som kan løses med tjenesten eller hvis overføringen må byttes helt. På grunn av kompleksiteten i moderne transmisjoner, er å erstatte de mer vanlig enn gjenoppbygge i tilfelle av alvorlige skader. I begge tilfeller bør overføringsproblemer aldri bli ignorert. Forsinket Shifting
p Hvis du flytter fra parken til stasjonen, men bilen er ikke involvert i flere sekunder før slutt skift i gir, er det sannsynligvis en overføring problem. Hvis overføring væske er lav, kan du ha en lekkasje i trykksatte system som har forårsaket forsinkelsen. Hvis væsken er full og ikke lekker, så er det en mer alvorlig problem med overføringen.
Noises

Når bilen skifter gir, ta hensyn til noen uvanlige lyder som oppstår. Hvis du hører noen dype sliping, clunking eller angiveri som bilen skift, spesielt hvis det ser ut til å slite som det gjør det, da har du en overføring problem. Prøv å høre hvor lyden kommer fra. Hvis det kommer fra under føttene, da overføringen i seg selv er sannsynligvis problemet, og en erstatning kan være nødvendig.
Vil ikke gå inn Gear
< p> Hvis en bil ikke vil gå inn i et gitt gir, kan overføringen må skiftes helt ut. Igjen, kan dette problem være forårsaket av en lekkasje som de-trykksetter systemet. Sperring det problemet, men hvis et kjøretøy ikke vil gå inn i en gitt utstyr i det hele tatt, så er det alvorlig skade eller annet sted i systemet. På grunn av kompleksiteten i en automatisk girkasse, vil de fleste mekanikere foretrekker å erstatte overføring helt.
Feel

Betalende oppmerksomhet til hvordan de skiftende mener er like viktig som å lytte for lyder og se dine målere. Hvis skift er ikke lenger glatt, spesielt hvis du merker dem får røffere over tid, da girene eller synchronizers inne overføring ditt kan være å ha slitt ut. Hvis du kan føle girene sliping ved giring manuelt, eller hvis du føler bilen riste eller stammer når en automatisk girkasse skift, du har grunn til å mistenke dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68485.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer