Hvordan leser jeg Engine Trouble Codes på en 2000 Nissan Sentra?

Feilkoder oppstå på biler som er utstyrt med diagnostikk. I 1996, bilindustrien standardisert utstyr som trengs og verktøy som brukes for diagnostisering av feilkoder. Det har også mandat data /diagnostisk lenke kontakt (DLC) på alle kjøretøy være i nærheten av sentrum drivlinje av rattet. På 2000 Nissan Sentra, er DLC ligger på førersiden, under dashbordet, mellom sjåføren side døren og rattstammen. Du trenger
OBD II lomme skanner med manuell
Vis flere instruksjoner
en

Åpne driver's-sidedekselet på 2000 Nissan Sentra.

2

knele ned for å finne DLC under dashbordet. Det er avdekket, og det er mellom rattstammen og driver's-side kick panel. Inspisere formen på DLC før du setter i lommen skanneren. Formen på pluggen på skanneren og formen på DLC vil bare parre riktig i én posisjon.
3

Koble skanneren til DLC og at pluggen av skanneren er sitter helt mot bunnen av DLC på sentra.
4

Vri tenningsnøkkelen av de sentra to klikk fremover. Dette er også kjent som "ll"-posisjon eller den key-on/engine-off stilling. Dette vil styrke alt elektrisk utstyr i sentra og belyse alle lysene på instrumentpanelet uten at motoren går.
5

Følg instruksjonene i manualen for lommen skanneren. Er enhetene produsert av mange forskjellige selskaper, men de fleste er svært enkle å bruke ved å følge instruksjonene på skjermen menyvalgene som vises på forsiden av skanneren.
6

Bla til eller velg "Les Codes" eller "DTCs" (diagnostiske feilkoder), avhengig av hva lommen scanner skjermen menyvalg og knapper funksjoner er. Trykk på "Enter" eller "lese"-knappen en gang "Les koder" eller "DTCs"-menyen er valgt.
7

sammenligne den diagnostiske problemer koden (e) på sentra til online OBD II koder guide (se Ressurser). Noen høyere priset pocket skannere kan gi deg en kort beskrivelse av DTC i tillegg til nummeret. Det er tre typer koder du kan få. Powertrain (koder vil starte med en P og deretter et 4-sifret serienummer), Body (koder vil starte med en B og deretter et 4-sifret serienummer og bokstavkombinasjon) og chassis (koder vil starte med en C og deretter en 4-sifret serienummer).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65264.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer