Hva som forårsaker en Rattle Under en bil Når Shifting & Akselererende?

En av de vanligste måtene problemer med bilen blir lagt merke til er når bilen begynner å produsere uvanlige lyder. En vanlig en er en rallende lyd under bilen som høres når du skifte gir eller akselerere. Disse lydene er vanligvis et tegn på at noe under bilen har blitt løs eller skadet og beveger seg rundt overdrevet og å ta kontakt med andre understell komponenter. Løs Eksos

eksossystemet på de fleste kjøretøy er koplet til motoren, og deretter kjøres under hele lengden av kjøretøyet, hvor den ender i et eksosrør på baksiden. Dette systemet er suspendert fra bilens chassis eller understell av metall kleshengere og gummifester. Disse lar eksosanlegg for å flytte en meget liten mengde for å kompensere for vibrasjoner og bevegelser som forårsakes av motoren, noe som ellers kunne skade eksossystemet hvis det var stivt festet til kjøretøyet. Hvis noen av disse hangarer eller monterer bli løs eller skadet, vil overdreven bevegelse av eksosanlegget oppstå, slik at deler av systemet til å ta kontakt med bilens understell under akselerasjon eller skiftende.
Heat Shields

Noen eksosanlegg har metall varmeskjold som beskytter bilens understell komponenter fra varmestrålingen av varme katalysator eller hørselsvern. Når disse skjoldene bli skadet eller løs, kan de ta kontakt med katalysator eller eksospotte og føre til rallende eller banging støy.
U-ledd

u-ledd koble drivakselen til overføring og drivhjulene. Disse leddene tillate drivakselen å flytte med oppheng som bilen reiser over ujevnt underlag. Som u-leddene blir slitt, avstander i sin lagrene øker, forårsaker leddene å løsne og la drivakselen å riste og flytte overdrevet. Dette er vanligvis sett på som clunking når bilen settes i gir, er vibrasjon når bilen akselererer og rystende som bilen drevet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65263.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer