Hvordan diagnostisere Auto Motor Problemer

Motor problemer kan noen ganger være litt vanskelig å diagnostisere. Den mer vanlige problemer, men er ikke så vanskelig å finne ut. Motorproblemer skyldes først og fremst av en eller to faktorer: mangelfullt vedlikehold eller utmattelse forårsaket av normal slitasje og elde. Diagnostisering auto motor problemer er første skritt du må gjøre før du bytter eller feste noe. Uten å løse problemet, er du egentlig bare gjette - og det kan bli dyrt raskt. Instruksjoner
en

Start motoren.
2

Lytt etter en jevn og rask tikkende lyd kommer fra under ventilen dekselet på toppen av motoren. Tikkende er symptomatisk for ventiler stikker eller motoren timing å være off. Du må ha en ventil justering gjort på bilen for å løse dette problemet.
3

Se etter røyk kommer ut av eksosrøret. Hvit røyk indikerer at toppakning på motoren har sviktet. Den hvite "røyk" er faktisk damp forårsaket av motorens varme (og prøver å antennes) vannet i kjølevæsken når den siver forbi den mislykkede toppakning. Blå røyk indikerer olje gjør sin vei inn i forbrenningskammeret. Dette er forårsaket av feil olje segl ringer eller en blåst ventildekselpakning. Disse komponentene må byttes ut for å stanse lekkasje av olje. Grå eller svart røyk er en indikasjon på at motoren går "rike" - for mye drivstoff og ikke nok luft. Dette problemet må løses ved å ha motoren din innstilt.
4

Sjekk for motor fosser. Dette er forårsaket av en dårlig eller feil throttle posisjon sensor. Sensoren er ikke i stand til å innhente og gi informasjon om posisjon til gassen som måler drivstoff til motoren. Sensoren må byttes ut for å løse dette problemet.
5

Lytt for en knocking eller pinge lyd. Denne lyden vil være forskjellig fra en tikkende lyd. En pinge eller banke lyd i hele turtallsområdet eller på ett bestemt turtall indikerer feiltenning. Brenselet i motoren blir detonert ved en uriktig tid (tidlig eller sen), og den pinger er faktisk lyden av stemplet klapper mot den side av motoren sylinderveggene. Dette kan potensielt føre til katastrofale motorhavari. Timingen på motoren må kontrolleres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64293.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer