Slik feilsøker en 2001 Dodge Truck Transmission

Transmission problemer kan være ganske alarmerende fordi overføring reparasjoner kan være svært kostbare. Du kan spare penger ved å feilsøke 2001 Dodge lastebil overføring hjemme før du tar det i for en kostbar reparasjon. Det er noen grunner til at overføring kan være konstituert. Mange ganger fix er like enkelt som å legge overføring væske. Vær forberedt på å bruke ca en time feilsøke overføring. Du trenger
Startnøkkel
Rag
Creeper
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Se på bakken der bilen er parkert over natten. Du ønsker å se om det er noen lekkasjer. Hvis du ser en flekk på bakken, dyppe fingeren i det og se på fargen. Hvis fargen på væsken er rød, så vet du at du har en overføring væske lekkasje.
2

Drive din lastebil for fem miles å få overføring varmt.

3

Løft panseret på Dodge lastebil og finn overføring peilepinnen, som ligger på førersiden av motoren mot brannmur og merket med ordet "overføring".
4

Trekk den overføring peilepinnen mens bilen kjører. Smell overføring væske. Hvis væsken lukter brent, kan du ha interne problemer. Tørk av peilepinnen med klut og sett den inn i peilepinnerøret. Trekk ut peilepinnen igjen og les av nivået av væske på den. Du vil se en linje på peilepinnen for "add" og en linje for "full hot." Hvis væsken er lav, kan dette være årsaken til dine girkasse problemer.
5

Park din Dodge lastebil og la det avkjøles. Skyve under bilen på en Creeper. The Creeper kan du ligge på ryggen og rulle rundt under bilen.
6

Shine lommelykten rundt overføringen. Transmisjonen er festet bak motoren. Du leter etter noen ledninger som har løsnet rundt overføringen. Det er mulig at en tilkobling jobbet seg løs, forårsaker at overføring problemer.
7

Se på sammenhengen på siden av sendingen med lommelykt. Koblingen brukes til å koble overføring til shifter å skifte gir fra park, drive, revers, etc. Noen ganger denne sammenhengen kan løsne og forårsake problemer med overføringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67153.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer