Slik tester AC Relay i en PT Cruiser

The A /C stafett i din PT Cruiser tillater en høy-aktuell kompressor clutch kretsen som skal kontrolleres av en lav-strøm bryteren. Snu A /C-kontroller til "på"-posisjon sender et signal til kjørecomputer å levere bakken til kontroll siden av releet og slå på kompressoren clutch. Testing krever bruk av en bil krets tester. Dette hindrer skade på maskinen som kan inntreffe hvis en vanlig test lys brukes. Du trenger
Automotive krets tester
Vis flere instruksjoner
en p Med motoren i gang, snu A /C-kontroller til max A /C posisjon, og fjerne A /C stafett fra kraftdistribusjon blokk. Fest den røde ledningen av kretsen tester til den positive batteripolen, og den svarte kabelen til minuspolen. Finn de to terminalene i kraftdistribusjon blokk som leverer strøm til stafetten. Hvis strømmen ikke er funnet på fordelingen blokken, se etter blåst sikringer eller smeltbare lenker.
2

Finn bakken terminaler for kretsen i kraftdistribusjon blokk, og test for bakken. Hvis ingen bakken er funnet på høy-aktuell side, sjekk kompressoren clutch. Hvis ingen bakken er funnet på kontrollsiden, kontrollere datamaskinen og trykk brytere i systemet.
3

Plug stafetten tilbake inn og sjekke for strøm på kompressoren clutch. Hvis strøm og jord testing sjekker ut, men strømmen er ikke levert til kompressoren når releet er koblet til, erstatte stafetten. Hvis strømmen er tilstede på clutchen, men clutchen ikke fungerer, må du bytte kompressor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64536.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer