Min Dynamo vil ikke belaste i My 1993 Nissan Sentra

The 1993 Nissan Sentra er tilgjengelig som enten en fire-dørs sedan eller en to-dørs coupé. Hver leveres som standard med strøm pauser, klut sitteplasser, 13-tommers hjul og sotede vinduer. Valgfrie funksjoner inkluderer elektriske vinduer, førersiden air bag og en tilpasset maling jobb. Med et drivstofforbruk på 29 miles per gallon og en rating på Edmunds.com på over åtte, er det 93 sentra en solid, økonomisk buy.If du har problemer med din Sentra dynamo som gir en kostnad til batteriet, teste det for svak spenning. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

sveiv motoren og løft panseret på Nissan. Lytt til generatoren. Hvis det er å lage støy, er de indre komponentene sannsynligvis feil. Slike ting som shorting dioder, en ødelagt eller misdannet trinse eller maskiner gnir mot seg selv føre til støy mens du kjører. En dynamo med disse problemene vil ikke være i stand til å levere riktig kostnad til batteriet.
2

Kontroller batteri kabelforbindelsene. Løse eller korroderte kontakter hemme flyten av angrep fra dynamo til batteri, noe som fører til at dynamoen å arbeide for hardt for å levere ekstra kostnader. Rengjør skitne og stram dem hvis de er løse.
3

Test dynamoen sin spenning for å sikre at det er i stand til å lade batteriet. Fest testledningene av et voltmeter til de positive og negative innleggene fra batteri, i denne rekkefølge. Positive, både for test fører og batteriet, er røde, og negativer er svart.
4

Se på spenningen lesing på skjermen på voltmeter mens motoren er i gang. En lesning av alt mellom 13,6 og 14,3 volt er normalt for en dynamo. En lesning mindre enn dette er et tegn på dynamoen er for svak til å lade batteriet. Du må kanskje kjøpe en ny dynamo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66057.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer