Slik tester Pontiac Strøm Window Relay

Den elektriske vinduer i din Pontiac operere når relekontaktene nær å koble fra batteriet til vinduet motor. Knappen du trykker opererer kun stafetten. Hvis du mistenker en dårlig effekt vindu relé, kan du teste det ganske enkelt. Men du må finne det først. Brukerhåndboken kunne vise det, avhengig av året og modell. Men hvis du ikke finner det der, ser i sikring og relé panel inne i bilen eller under panseret. Du trenger
Kort stykke wire, strippet i begge ender
Vis flere instruksjoner
en

Vri nøkkelen til "Tilbehør"-posisjon og instruere en assistent til sette fingeren på strømmen vinduet stafett mens du prøver å åpne et vindu. Stafetten skal klikke, og din venn skal føle det. Hvis han ikke kan, er releet ikke bra.
2

Trekk stafett ut av kontakten etter at tenningen er slått av. Se på stafetten diagrammet for å finne kontaktene som lukkes når stafetten opererer.
3

Skyv endene av et kort stykke wire strippet i begge ender inn i de to tilkoblingspunkter i stikkontakten som tilsvarer relekontakter.
4

Slå på tenningen og trykke en av vinduet knappene. Hvis vinduet fungerer, er stafetten dårlig, og du bør bytte den. Hvis vinduet fremdeles ikke fungerer, har du et annet problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66056.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer