Hvordan kan jeg vite om det Microchip i My Car Key er bra?

De microchips som er inkludert i de fleste bilnøklene er en del av et tyveri forebygging system. Tastene fungerer ikke i bilen med mindre microchip kan koble elektronisk med bilens system. Hvis du bilens microchip ikke fungerer skikkelig, vil du ikke kunne bruke den i bilen. Det er flere grunner en mikrochippet nøkkelen kanskje ikke virker, herunder situasjoner der mikrobrikke har blitt skadet eller ble ikke riktig programmert. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen i bilen. Sørg for at den går inn jevnt. Hvis knappen ikke er kuttet rett eller er skadet, kan det ikke fungere i bilen og kan forårsake problemer med bilens start.
2

Drei nøkkelen til på-posisjon og forsøke å starte bilen med nøkkel. Hvis knappen ikke vil snu, kan det hende at microchip har et problem og ikke lese ordentlig. Hvis en feil tennes eller din sikkerhet lys, kan det hende at nøkkelen microchip ikke fungerer som den skal.
3

Start bilen og kjøre den. Hvis bilen starter og kjører på riktig måte, er det ingen problem med nøkkelen microchip. Hvis bilen ikke vil snu, bo kjører eller opererer med nøkkelen, kan det være et problem med microchip, eller med noe annet i bilens tenningssystem.
4

Ta nøkkelen til bilens lokale produsenten forhandler hvis det ikke vil fungere eller har sluttet å virke i bilen. Det er ingen måte å undersøke en bil nøkkel og fortelle om microchip er bra, det er heller en skikkelig måte å fjerne microchip uten å skade det. Din lokale bilforhandler service og deler avdelingen vil kunne teste nøkkelen og microchip å avgjøre om de fungerer som de skal uten å risikere å forårsake skade på tasten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66055.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer