Problemer med Remote Starter på Chryslers

Remote starte en Chrysler har blitt en vanlig funksjon på de nye modellene, men mange Chrysler eiere opplever problemer med den eksterne start i Pacifica, Dodge Durango og Sebring, ifølge Car Klager nettside. Siden avsidesliggende boliger har blitt introdusert i Chrysler linje av kjøretøy problemer har oppstått og de fleste av disse problemene er omtalt i brukermanualen som følger med bilen. En Chrysler eier må se på denne bruksanvisningen før du tar den til forhandleren fordi problemet kan være noe enkelt. Remote start i kaldt vær

fleste Chrysler eiere finner problemer med den eksterne start i kaldt vær, ifølge Car Klager. Den eksterne start gjør bilen tute i hornet to ganger forteller eieren at bilen kommer til å starte opp. Mange ganger i kaldt vær miljøer, Chrysler eiere får bare én tut av kjøretøyet uten at bilen begynner og klage om dette tilbakevendende problem. Chrysler varsler eierne at den eksterne start ikke fungerer hvis spenningen er lav i bilbatteriet. Når været er kaldt batteriet på hver bil reduserer lenger bilen sitter uten å bli startet og dynamoen lade batteriet til sin typiske spenning.
Key Starte Chrysler
< p> En Chrysler må startes med nøkkelen jevne mellomrom som en del av sikkerhets funksjon av den eksterne start mekanisme. Produsentens brukermanual forklarer at den eksterne start vil ikke virke før bilen startes med nøkkelen hver gang på en stund. Denne funksjonen ble bygget i fjernkontrollen start mekanisme for å sikre at bilen eieren er den som benytter seg av ekstern start på Chrysler.
Batteri

Den eksterne start mekanismen har et batteri inne i håndholdt enhet som må skiftes med jevne mellomrom. Når Chrysler eieren presser den eksterne start-knappen, og ikke engang få en tut av bilen horn, bør de prøve de andre knappene på den håndholdte enheten for å se om bilen låses eksternt eller den eksterne bagasjerommet knappen fungerer. Hvis ingen av fjernkontrollene arbeid, så batteriet kan være å klandre, og bør byttes ut.
Programming

Mange ganger den eksterne start må omprogrammeres fordi Chrysler eieren droppet den håndholdte enheten. Dette kan bare gjøres av forhandler, men bilen fortsatt opererer med bruk av nøklene. Hvis en Chrysler eieren finner at de må stå nærmere bilen for den eksterne start å arbeide eller de må peke fjernkontrollen start direkte på bilen for å sikre at enheten fungerer, så det kan være et problem med signalet. Mottakeren på kjøretøyets er den mest sannsynlige årsaken til denne fjerntliggende start problem. Hvis signalet er fjernkontrollen starter problemet, må Chrysler å bli tatt til forhandleren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65544.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer