Hva skader framhjulsdrift?

Forhjulsdrift er en motor-overføringssystem ansatt i visse kjøretøy der forhjulene gir trekkraft og bakhjulene er uten strøm. Biler med forhjulsdrift generelt har en tendens til å være mindre og lettere enn biler med konvensjonelle bakhjulsdrevne motor-overføringssystemer. Selv små biler med forhjulsdrift kan spare på bensin på grunn av sin lavere vekt, kostnadene for reparasjon og potensielle skader er høyere enn de påløper på biler med tilbake firehjulsdrift. CV Boot

En del av FWD biler som har en tendens til å oppleve en høyere risiko for skade er konstant hastighet felles (CV joint). CV joint er designet for å direkte trekkraft fra overføringssystemet til forhjulene på bilen. Innenfor CV joint er et komplekst system av lagrene og mekaniske deler bygget til eksakte toleranser og spesifikasjoner. Dette systemet er beskyttet mot ytre smuss, støv og væske ved et tynt lag av gummi referert til som cv oppstart. Hvis cv oppstart er skadet eller slitt, kan skadelige ytre agenter lett skade de CV felles systemer innen flere timer med kjøring, noe som resulterer i svært dyre reparasjonskostnader for FWD motor-overføringssystemet i spørsmålet. Av denne grunn er det viktig å regelmessig sjekke cv oppstart for å sikre at det er fullt funksjonell. Hvis cv oppstart ser ut til å være skadet, er installasjon av en ny billig i forhold til kostnader forbundet med reparasjon av skader påført av den komplekse CV felles system.
Rack og Pinion Steering System
med

De fleste FWD biler er utstyrt med et spesielt styresystem kalt tannstang. Dette styringssystemet er kompakt, opptar liten plass i bilen. Tannstang enheter har en tendens til å bli bygget ut av aluminium, og de som er bygget for servostyring har en tendens til å lide skader fra seg ned over lang tids bruk. En skadet servostyringen på en FWD bil kan føre til betydelige problemer når styringen er forsøkt under kjøring. Tannstang enheter kan være svært dyrt å erstatte.
Framhjulsdrift Lagrene
p Som er tilfellet med de fleste moderne biler, peiling system på hjulene på biler med FWD må skiftes ut på et eller annet. Lagrene er svært følsomme for effektene av humper, så skader på suspensjon av bilen kan også føre til skader på bærende system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64900.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer