Hvordan få MOTORKODER på en Lincoln Town Car

feilkoder (DTC) blir ofte referert til som motor koder. Kodene blir generert og lagret i kjøretøyets drivverk kontrollmodul (PCM), også ofte referert til som datamaskinen. The Lincoln Town Car har en rekke sensorer som overvåker data om resultatene av ulike systemer knyttet opp mot bilens drivverk. Når PCM bemerker en feil, genererer det en tilsvarende kode og lagrer den. Når koden er lagret, "check engine light" vil slå på. Disse kodene må da hentes fra PCM for å feilsøke og reparere feilen. Du trenger
Scan verktøyet
Paper
Pen
Vis flere instruksjoner
en

Koble skanning verktøyet til DTC-porten, som er plassert under førerens side tankestrek ved siden av rattstammen. Porten vil ha en svart, plasthette dekker den med bokstavene "DTC" støpt inn i den for enkel identifisering. Hvis du ikke eier en skanning verktøy, kan du kjøpe en på de fleste store bildeler butikker, eller gjennom en lokal profesjonelt verktøy leverandør. Når du gjør dette kjøpet, må du verifisere at skanning verktøyet fungerer med vade kjøretøyer.
2

Se skanningen verktøy spesifikke bruksanvisningen på hvordan du utfører en selvtest på Lincoln Town Car er PCM. Når prosessen er lagret, kjøre testen.
3

Skriv ned koden eller koder for skanning verktøyet viser. Disse kodene svarer til trinn-for-trinn feilsøking tester designet av Fords ingeniører å finne feilen.
4

Fullfør selvtest som anbefalt i instruksjonene i skanningen verktøyets bruksanvisningen. Når du blir bedt om å fjerne kodene, ikke gjør det med mindre du er sikker på at du har rettet feilen. Clearing kodene er beslektet å gi PCM hukommelsestap, den sletter et synlig symptom, men ikke løser problemet
5

Koble skanning verktøyet når du er ferdig og erstatte DTC port cap for å beskytte havnen. fra skitt og andre fremmedlegemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64656.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer