Slik feilsøker Ford Windstar Heater Problemer

Diagnostisering et problem med bilens varmeapparat er et spørsmål om å eliminere ting som kan være galt. Ford Windstar modeller 1995-2001 er utstyrt med kollisjonsputer. Den negative batteriet kabelen skal kobles først og deretter den positive kabelen for å unngå uhell utlading kollisjonsputer når du arbeider rundt dashbordet, som du skal gjøre når du feilsøker ovnen. Instruksjoner
en

Kontroller sikringene og alle tilkoblinger i varmeapparatet blåser motor krets. Løs og korroderte ledninger vil føre til feil.
2

Undersøk jordledningen tilkoblinger. En av jordkabler er bak venstre spark panelet til venstre på bremsepedalen, den andre er under hanskerommet på høyre side av dashbordet.
3

Undersøk batteri og sørg for at den er fulladet. Et svakt batteri vil ikke sette ut nok kraft til å kjøre varmeapparatet blåser motor.
4

Test innstillingene på ovnen. Slå på tenningen og sette varmeapparatet kontroll på "gulvet" eller "vent" og sette viftehastigheten til "høy". Sjekk varmeapparatet vents å se om luften faktisk er i bevegelse.
5

Flytt viftehastigheten til de andre stillingene og se etter bevegelse i luften på hver innstilling. Hvis viftemotoren ikke fungerer på noen av innstillingene blåseren motor relé, kan viftemotor være defekt, eller bryter eller ledninger kan være dårlig. Hvis viftemotoren fungerer på høy innstilling, men ikke på noen av de andre innstillingene deretter viften motstand eller ledninger må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65520.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer