Kan en bil batteri som har dødd av den kalde Gain Juice i varmere vær?

Bilbatterier ikke mystisk slippes i kaldt vær, selv under ekstreme forhold, heller ikke de på mystisk vis opp når de blir varmet opp. Økning av temperaturen, men kan gjenopplive redusert ytelse til en gjennomførbar nivå. Vitenskap

Batterier skal ikke lage strøm, de lagrer det. Derfor ikke et fullt utladet batteri ikke få juice fra eter bare på grunn av en økning i omgivelsestemperaturen. Når det er sagt, myten om at varmer opp et kaldt batteri fører det til å fungere bedre har noen forankring i vitenskapelig faktum. Ekstern kaldt har en distinkt effekt på et bilbatteri evne til å utføre: Ved 80 grader Fahrenheit, er et batteri på sitt optimale, på 32 grader, kan det bare levere to tredeler av det optimale, ved 0 grader, er ytelsen ned til 40 prosent. Delvis utladede batterier som ikke starter en motor når det er ekstremt kaldt, derfor kan gjøre det hvis de blir varmet opp.
Hvorfor den kalde Gjør Batterier Fail

Siden en Batteriet har redusert evne til å utføre under vanskelige forhold, kan symptomer som ikke er tilstede i varmt vær gjøre det i kulden. En parasittisk - noen ganger kalt en vampyr - avløp, for eksempel en varsellampe eller alarm system, som ikke påvirker batteriets ladenivå i den varme, kan tappe det i kulden. Et internt batteri kort som ikke påvirker ytelsen i sommer kan gjøre det i vinter. Cellene i et helt utladet batteri kan fryse, hvis dette skjer, vil ikke batteriet ta en full lading igjen og må skiftes
p Hvis batteriet har aldri hatt en full opplading fordi dynamo eller generator er det ikke. fungerer som det skal, at delvis kostnad kan være tilstrekkelig til å starte motoren i varme forhold. Å gjøre hyppige start og stopp, for eksempel en multi-butikken shopping tur, spesielt under vanskelige forhold som tilsier varmeovner og frontlykter brukes, kan tømme bilens batteri og ikke gi det tid å lade.

Forstå kaldstart Amps

Figuren bemerket på et batteri som CCA verdien er et mål på sine kalde spy forsterkere, dette er en bransje begrep som definerer at batteriets evne til å utføre under kalde forhold . Den refererer til batteriets evne til å levere minst 7,2 volt i 30 sekunder på 0 grader Fahrenheit. Jo større CCA verdi, jo bedre spiller i kalde forhold.
Forebyggende tiltak

Det er ikke uvanlig for kjøretøy operatører i ekstremt kalde steder å ta ut batteriene fra sine biler på natta og holde dem i oppvarmet innendørs områder. Dedikert batteri ovner selges i regioner utsatt for ekstrem kulde, og disse plugg inn 110-volt uttak og varme opp batteriet når bilen ikke er i bruk
Jump Starter
En helt flatt batteri er ikke mottakelig for et hopp start, og dette er grunnen til at de to bilene må være tilkoblet med startkabler i noen minutter før du kjører kan man starte den døde. Batterier som vises døde fordi de er ekstremt kaldt, og kan derfor ikke være hoppe i gang, kan bli mottakelig for et hopp start hvis de blir varmet først.
Betale den frem

På grunn av ytelsen prosentvise tapet beskrevet ovenfor, kan selv et fullt oppladet batteri ikke kunne gi nok strøm til å starte motoren i ekstrem kulde. I dette tilfellet - i det motsatte av hva som kan virke innlysende - å ta en liten kostnad ut av batteriet kan gjøre det arbeidet. Slå på frontlyktene fører til at batteriet å fungere; strøm passerer gjennom den, og dermed skaper en viss varme. Det kan være at etter et minutt med frontlysene på, kan batteriet snu motoren.
Ord av forsiktighet

Batterier inneholder syre, og de avgir gasser som er både brannfarlig og eksplosiv i løpet av normal drift. Kunstig oppvarming en ekstremt kaldt batteri av noen annen metode enn å flytte den til en varm plass kan være farlig. Senk aldri et kaldt batteri inn i et kar med varmt vann, sett den i nærheten av en strålende varmekilde eller bruk en hårføner over saken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68545.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer