Slik feilsøker en 1991 Chevy 700R4 Transmission

Mest 1991 chevrolets kommer med en 700R4 overføring. Det er nyttig å lære å feilsøke denne automatiske overdrive girkasse før du tar bilen til en mekaniker som skal vurderes, slik at du vet hvilke saker du må ta med mekaniker. Prosessen bruker verktøy du kan finne på noen lokale auto butikk og kan utføres i komforten av din egen innkjørsel med ca 30 minutter av din tid. Du trenger
Clean butikk fille
Flaske overføring væske
Standard trakt
Tenningsnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Se på nivå i transmisjonsoljen ved å trekke i håndtaket på overføring peilestaven ut av overføringen påfyllingsstuss på baksiden av motoren. Rengjør peilepinnen av med en ren fille og returnere den til sin opprinnelige posisjon i filler halsen. Kontroller væskenivået, noe som gjør at det er mellom høyeste og laveste på peilepinnen. Hvis væsken er under eller på den lave mark, tilsett mer væske ved hjelp av trakten og riktig produsent-godkjente overføring væske.
2

Smell væsken og avgjøre om en brent lukt er til stede. Burnt overføring væske er et tegn på intern overføring skade.
3

Slå på bilens motor og plassere den i gir. Lytt etter en clunking lyd. Hvis du hører dette, kan det hende du trenger en profesjonell mekaniker til å erstatte mounts på overføring. Dette kan skje med eldre biler med mer kjørelengde på dem.
4

Drive bilen og lytte til turtall på motoren. Hvis du har et høyt turtall lyd når du girer fra "Park" til "Kjør", som du skyver ned på gasspedalen for å akselerere, eller hvis du føler overføring etterslep på å gire, kunne du ha interne problemer med overføringen.

5

Se etter en mørk rød væske lekkasje eller en vanndam under bilen for å være sikker på at det ikke er den ikke lekker girolje. Bak viktigste segl overføring lekkasjer er vanlig i eldre modell Chevys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67430.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer