Redusert Motor Ytelse

Bensinmotorer avhenge av en eksakt blanding av luft og drivstoff, og en nøyaktig timet gnist til å fungere på sitt fulle potensial. Selv om de ikke trenger en tenningssystemet, dieselmotorer krever også en bestemt drivstoff blanding og bare de riktige temperaturer for å fungere. Med unntak av hytta komfort systemer (som oppvarming og AC), og sikkerhetssystem som lys og vindusviskere, er hver eneste komponent under avtrekk din designet for å opprettholde motorens hårfin balanse. Svikt i noen av dem kan kaste hele greia i uorden. Ytelse Failure

motorytelse-relaterte feil er ofte bud om en mer alvorlig feil, og er nesten alltid et resultat av for lite eller for mye av ett eller annet. Du kunne ha for lite luft, drivstoff, gnist eller eksos flyt (som teknisk sett fører til en reduksjon i både luft og drivstoff). Diagnostisering tap av motorens ytelse koker ned til å finne ut hvilken av disse vitale ingredienser motoren er kort av.
Tune Up Definition
p Hvis motoren din viser sin alder, kan det bare være behov for en tune-up. Mens hva består en "tune-up" vil variere avhengig av hvem du spør, forblir det grunnleggende prinsippet det samme: å rense eller erstatte alle eksterne motordeler som kan få tett, skittent eller slitt ut over tid. Tenk på en tune-up som en multi-vitamin for motoren din, du kan ikke håpe på å diagnostisere noe alvorlig før du sørge for at det blir det aller nødvendigste som luft, drivstoff og gnist
.
Tune-up Basics

Auto butikk lærere er glad i å sammenligne motorer med gigantiske luft-pumper, som er egentlig hva de er. For å sikre at motoren har tilstrekkelig luftstrøm, må du bytte ut filteret og rengjør eller skift tomgangsluftkontroll (IAC) ventil, som begge kan få tettet med karbon og støv. Tett drivstoff filtre og dyser vil redusere drivstoff, noe som gjør erstatte in-tank/in-line filtre obligatorisk og rengjøring av injektorer en god idé. Å sikre at motoren har gnist, kan det være lurt å erstatte distributør rotoren og cap (hvis det er installert), plugg ledninger, tennplugg og eventuelle mindre enn optimale spoler.
Carbon dannes

En snikende skyldige for redusert motorytelse er sot i motoren. Carbon er i utgangspunktet trekull som sakte samler på ventiler og tennplugger og innsiden av de store luftveiene slik som innsugningsportene, eksos porter og IAC ventil. Fuel løsemidler som Techron (brukt i Shell bensin av alle grader) eller noen av de samme add-det-selv løsemidler som Seafoam eller Lucas kan oppløse karbon, men det kommer til å ta noen tusen miles eller flere programmer for å arbeide (se " ressurser "for et eksempel på ekkel sot).
Utslipp Skade
p Hvis brukt avgasser ikke kan komme ut av motoren din, så ny luft og drivstoff doesn 't har en bønn om å få inn Collapsed kan skadede eller smeltet katalysatorer opptre som en stor kork i eksos, redusere ytelse og drivstofføkonomi. Hvis du mistenker at du omformer er skadet få en generisk erstatning hvis du lovlig kan. De er mye billigere enn de fleste fabrikken utskiftninger og vil gjøre den samme jobben. Mens du er i gang, bør du vurdere å oppgradere resten av eksosanlegget med en kvalitet sett med rør og en fri flyt eksospotte for enda større gevinster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64948.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer