Slik feilsøker en Toyota Pickup Hood Kabel Latch

The panseret låsen kabelen på din Toyota pickup frigjør låsemekanismen under panseret, slik at du kan åpne panseret og arbeid i motorrommet. Dessverre kan denne kabelen feiler eller løsne. Når det skjer, kan det være vanskelig eller umulig å bruke. Utskifting kabler kan kjøpes på de fleste auto deler butikker for din Toyota lastebil hvis du trenger å erstatte det. Imidlertid er det første du må gjøre å feilsøke problemet. Du trenger
Degreaser
Soap
Vann
Ren klut
Vis flere instruksjoner
en

Trekk tilbake på panseret utløserspaken i førersiden foten godt.
2

Sjekk kabelen spenning hvis panseret ikke dukker opp når du trekker tilbake på utløseren. For å gjøre dette, må du klatre ned i fotbrønnen og undersøke kabelen på baksiden av spaken. Kabelen er festet til baksiden av spaken. Det skal være liten eller ingen slakk i kabelen når spaken ikke blir trukket. Hvis det er, kan dette tyde på at kabelen er frynsete et sted på linjen og må skiftes.
3

Sjekk under panseret for en funksjonsfeil låsemekanisme. Du kan være i stand til å løsne låsemekanismen ved å trykke ned på enden av panseret mens en assistent trekker panseret utløserspaken. Hvis dette utgivelser panseret slik at du kan åpne den, så problemet kan være skitt eller rusk i låsemekanismen, en defekt låsemekanisme eller en defekt våren på låsen på undersiden av panseret.
4 < p> Inspiser panseret låsemekanismen. Hetten låsen på undersiden av Toyotas panseret bør bevege seg fritt. Hvis det sitter fast eller ikke vil flytte, og det er ingen rusk i veien for låsen, må du skifte ut låsen. Hvis det er rusk, kan du rengjøre låsen med såpe og vann, eller et avfettingsmiddel og en ren klut.
5

Inspiser panseret låsen våren. Fjæren bør ikke være rusten eller bøyd. Fjæren skaper trykk mellom deksellåsmekanismen på rammen og hetten. Hvis denne våren er skadet, så kan du ikke være i stand til skikkelig lukke panseret. Denne våren må erstattes av en profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64520.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer