Slik feilsøker en 2002 Ford Explorer 4X4

The 2002 Ford Explorer 4x4 var en mellomstor SUV som tilbys av Ford Motor Company. The Explorer ble introdusert i 1990 og ble en av de mest kjente biler i Ford lineup. Det tjente også som Fords eneste mellomstore SUV på markedet. Ford Explorer var ikke uten sine problemer, skjønt. Den mest populære spørsmålet var en kontrovers som involverer en rekke fatale rollover krasj som ble spores tilbake til feil Firestone dekk installert fra fabrikken. Det finnes imidlertid andre problemer gjør med 2002-modellen år som du trenger å vite om. Heldigvis kan du feilsøke disse problemene før du tar den til en mekaniker eller til forhandleren. Instruksjoner
en

Sjekk din 2002 Explorer 4x4 for riktig frontlys dekker. Noen Explorers ble utstyrt med ettermarkedet hodelykt hus. Dette skjedde vanligvis hvis eller når fabrikken boenhet sprakk eller ble skadet. Ettermarkedet enheter produsert av CK Motorsport for 2002 Explorer ikke har en amber side markør. Som et resultat, har disse enhetene ikke passere Federal Motor Vehicle Safety Standard.
2

Ha Explorer inspiseres for en ettermarkedet frontruten erstatning. Frontruter laget av Hangzhou og distribuert av Safelite ble produsert feil. Sikkerheten glass brytes ikke i små biter. Hvis du er i en krasj, kan du bli alvorlig skadet av glasskår.
3

Sjekk heisen-gate glass strut-hengsel for tegn på skade eller forringelse. Heisen-gate strut hengsel kan være feil på Explorer ditt. Hvis hengselet kommer ugjort eller brudd, vil du bli alvorlig skadet hvis du åpner eller lukker porten. Ta din Explorer til en Ford forhandler å ha dette elementet kontrolleres og skiftes ut med en ny enhet. Dette elementet er dekket under en fabrikk tilbakekalling, så det skal ikke koste deg noe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64221.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer