Hva er årsakene til Sludge i bilens radiator?

Radiator slam er egentlig ikke noe mer enn korrosjon og rusk som samler seg og tykner i kjølesystemet. Hvis slammet blir tillatt å fortsette å bygge opp uten å bli spylt ut fra tid til annen, kan det forårsake alvorlige problemer for kjølesystemet. Innvendig korrosjon

radiatorer spesielt eldre radiatorer, er laget av metall. Du kan deretter fylle dem med en blanding av væsker, primært frostvæske og vann. Over tid, kan de innvendige komponentene i radiator og resten av kjølesystemet ruste og korrodere, lage rusk i kjølesystemet. Rusk legger seg i bunnen av radiator og bygger opp til den har dannet et slam ved å blande med vann og frostvæske.
Inntakspakning

Problemer med inntaket ditt manifold pakning kan føre oljen til å blande med kjølevæske din, fylle din radiator og kjølesystem med en oljeholdig slam. I dette tilfellet, er din kjølesystemet ikke hvor problemet oppsto, men hvis det går uoppdaget eller ikke er ordentlig skylt ut igjen når reparere bilen din, vil du utvikle alvorlige kjøling problemer fra slammet.


Dex-Cool og General Motors Kjøretøy
p Hvis din GM kjøretøy har problemer med radiator slam eller overoppheting, må du kanskje sjekke frostvæske. Dex-Cool, som har vært vanlig i General Motors biler som en frostvæske løsning, har vært knyttet til gjentatte problemer i kjølesystemet og slam bygge opp i henhold til Consumer Affairs. Blant problemene knyttet til Dex-Cool er uvanlig høy slam bygge opp og kjølesystem skader. I 2008 slo GM med bileiere som har opplevd problemer og reparasjoner knyttet til Dex-Cool. Hvis du har radiator slam problemer og eier en General Motors kjøretøy som bruker Dex-Cool eller kom fra fabrikken med at kjølevæske, bør du diskutere dine valg med en mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65942.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer