1990 Honda Accord EXR startproblemer

1990 Honda Accord EXR har 12 tilbakekallinger på bilen, men ingen av disse minnes avtaler med startproblemer rapportert av RepairPal.com og CarComplaints.com. Teknisk service bulletiner (TSBs) er publisert av produsenten om motorproblemer blir opplevd av enkelte eiere av Accord. EXR utpeker modell stilen på Honda Accord, men alle Accord stiler har samme tenning komponenter som påvirker startproblemer oppleves av enkelte eiere. Distributør Problemer

RepairPal.com rapporterer at 1990 Honda Accord EXR kan utvikle en oljelekkasje som påvirker distributør av bilen. Distributøren er tenningen komponent som ruter spenningen inn tennpluggene for at tennpluggene for å fyre eller antennes i riktig rekkefølge. Når oljen lekker ut i distributør, påvirker det kabling av distributøren, hindrer riktig mengde spenning som skal sendes til tennpluggene eller kortslutning distributøren. Dette hindrer Accord fra start fordi spenningen fra batteriet ikke kan komme inn i motoren. Oljelekkasjen skyldes en lekkasje utvikling i toppakning. Distributøren må skiftes, og toppakning må repareres for å rette opp dette starter problemet.
Dynamo Failure

1990 Honda Accord EXR har en TSB utgitt av produsenten om flere dynamo lagerhavarier. Generatoren er motoren komponent som lader batteriet. Når lageret i vekselstrømsgeneratorens svikter, kan dynamoen brenne ut, hindrer at batteriet lades. Batteriet mister spenningen og ikke gir nok energi til å starte Honda. Den eneste korreksjon for dette start problemet er å ha erstattet den dynamoen og batteriet lades før Accord vil starte på nytt. Ingen spesiell grunn er gitt av teknikere på RepairPal.com for dynamo peiling svikt.

EFI Relay Failure

Rapporter fra CarComplaints.com sier at 1990 Honda Accord EXR kan ikke starte på grunn av en sviktende elektronisk bensininnsprøytning (EFI) stafett. Når EFI relé mislykkes, kan drivstoffet ikke gå inn i innsprøytningssystem av Accord, og bilen vil ikke starte på grunn av mangel på bensin. En EFI er en elektronisk enhet som styrer mengden drivstoff som går inn i drivstoff sprøytebrukere fra bensinpumpen. EFI må byttes for at dette begynner problemet å bli korrigert og la bensinpumpe skal fungere korrekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65989.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer