Hvorfor en 2006 Jeep Cherokee Laredo vil ikke starte

Bestemme årsaken til at en 2006 Jeep Cherokee Laredo starter ikke begynner med en grundig diagnostisk kontroll og inspeksjon av bilen. Noen av de problemer som kan føre til at Jeep ikke å starte kan omfatte problemer med batteriet, batterikablene, forrett eller drivstoffsystem. I tillegg kan en svikt i motorens kontrollsystem hindre antennelse fra å produsere en gnist. Defekt batteri

Du Jeep ladesystem er første sted å begynne å lete etter årsaken bak en nei-start tilstand. Ved hjelp av en digital voltmeter, sjekk for å se hvis batterispenningen er minst 12,6 volt. Hvis batterispenningen er mindre enn dette, vil det ha tilstrekkelig kraft til å dra motoren rundt. Også, et svakt batteri ikke har nok spenning tilgjengelig for tenningssystemet for å produsere en gnist for å antenne blandingen av luft /brennstoffblandingen og starte motoren. Husk å inspisere batterikablene for feil eller korrosjon som kan undergrave batteriets tilkobling.
Defekt Starte System

klikke lyder når du slår på tenningen til startposisjonen kan være et resultat av en defekt startsolenoiden. En defekt starter kan gjøre en sliping lyd, eller kan gjøre ingen lyd i det hele tatt, fordi motoren viklingene er kortsluttet og ikke la starteren å slå. Hvis du fortsatt ikke har funnet problemet, sikre nøytral sikkerhetsbryter ikke er skjev, som de nøytrale sikkerhetsbrytere brukes av Jeep AW4 automatgir må riktig justert for at motoren skal starte.

Defekt Fuel System
p Det er mange drivstoffsystemet problemer som kunne holde Jeep fra start. Det første elementet å se på er bensinpumpe releet, som kan kortslutte og deaktivere drivstoffpumpe. Tett drivstoff filtre og defekte drivstoff trykk regulatorer kan også redusere eller helt stoppe, drivstoff flyt. Mange bensinpumpen problemene begynner når tilbakeslagsventil mislykkes, slik at drivstoff linjer for å tømme tilbake i tanken i stedet for å renne til drivstoff sprøytebrukere, noe som gjør det vanskelig å starte din Jeep. I de fleste tilfeller er det lite forhånd indikasjon en drivstoffpumpe er i ferd med å mislykkes.
Defekt Control Module
p Hvis det ikke er noen feil i din drivstoff levering system, neste sted å lete er tenningssystem. Hver tennpluggen på 2006 Jeep Cherokee Laredo har sin egen tenning coil. Dersom bare en kveil er dårlig, kan motoren starte, men vil løpe omtrent. Hvis Powertrain Control Module er defekt og ikke sende et signal til de spoler, vil ikke motoren starte. PCM, som de fleste elektroniske komponenter, kan utvikle en kort og mislykkes helt uten forvarsel. Hvis PCM ikke ut til å være skadet, kan det være et problem innenfor ledningene systemet eller kontakter.
Engine Timing

2006 Jeep Cherokee Laredo motorer inkluderer 3,7 liter V6, 4,7 liter V8 og en 5,7 liters V8. Hver motor har registerkjede system som styrer motor timing. De kamkjeder og tilhørende deler blir slitt over tid og la motoren få slippe ut av "tid". Hvis motoren er ute av tiden, vil tennpluggene ikke skyte på riktig tidspunkt for å tenne luft /drivstoffblandingen . I tillegg er Crank Position Sensor, som oppdager posisjon veivakselen mens den roterer, kan svikte og føre til et nei-start tilstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68738.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer