Hvordan Bench Test en Starter Bruk et 12 volts batteri

Testing elektriske enheter på arbeidsbenken kan være farlig hvis retningslinjene ikke følges helt. Arbeideren må forstå funksjonene til en magnetventil og startknappen og kan koble dem på plass. Arbeideren må også en forståelse av begrepet en in-line sikringsholderen og dens funksjon, og må ha evnen til å bruke elektriske og mekaniske verktøy. Kablingstest komponentene i serie må også utføres. Denne metoden bygger på benk testing startere bare, ikke deres solenoider. Du trenger:
Vernebriller
Tunge hansker
Stor benk skrustikke
Nummer seks tråd (etter behov)
Number tolv ledningen (etter behov)
Batteri klemmer
Spade kontakt kit
Solenoid
Starter knappen
In-line sikring (30 amp)
Vis flere instruksjoner
en

Ta på vernebriller. Ta på de tunge hansker. Plasser 12-volts batteri i en sikker plass på benken. Plasser forrett i en tung, metall-arbeider skrustikke montert på toppen av arbeidsbenken med de to store positive og negative terminaler vendt opp.
2

Bruk spade kontakter for alle tilkoblinger. Koble en nummer 6 wire lange nok til å komme til batteriet til den negative terminalen på starteren eller starteren rammen med en stor spade kontakt. Koble den andre enden av ledningen til den negative innlegg på batteriet på samme måte. Ikke prøv å bruke magnetventil montert på batteriet, hvis man er til stede, og at alle ledninger er fjernet fra den.
3

Monter magnetventil på testbenken. Koble en nummer 6 wire lange nok til å nå magnetventil til plusspolen på starteren med en stor spade kontakt. Koble den andre enden til enten store terminalen på magnetventil med en stor spade kontakt. Koble en nummer 6 wire lange nok til å komme til batteriet til den andre store terminalen på relé på samme måte.
4

Koble nummer seks ledningen fra solenoiden til plusspolen på batteriet. Koble en nummer 12 ledningen til den lille negative terminalen på magnetventil med en liten spade kontakt. Koble den andre enden til minuspolen på batteriet ved hjelp av en stor spade kontakt.
5

Monter på startknappen på testbenken. Knytte til en del 12 ledning lang nok til å nå inn startknappen til den lille positive terminalen på relé ved hjelp av en liten spade-kontakt. Koble den andre enden til enten terminalen på startknappen med en liten spade kontakt.
6

Koble en nummer 12 wire lange nok til å komme til batteriet til den andre terminalen på startknappen på samme måte . Koble en intern sikring holder til enden av ledningen fra startknappen. Koble den andre enden av den innebygde sikringsholderen til plusspolen på batteriet. Plasser 30-amp sikring i sikringsholderen.
7

Sjekk at alle tilkoblinger er tette og på rett sted. Kontroller skrustikke for å være sikker starteren er sitter godt på. Trykk på startknappen, som vil operere magnetventil, som igjen vil drive starteren blir testet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65517.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer