Min 2005 Ford Taurus har problemer Starter

Folk avhengige av deres bilens ytelse og ta trøst i å vite at når de går på jobb om morgenen bilen vil starte. Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle, og bilene er beryktet for ikke å starte når vi minst venter det. Regelmessig service og vedlikehold kan forhindre dette problemet i stor grad, men slitasje vil til slutt bryte noen del av bilen, og hindrer den fra å starte. Du trenger
Clean rag
Stikknøkkel
Liten skiftenøkkel
Små stålbørste
Flat skrujern
Vis flere instruksjoner
1 < p> Åpne panseret og bruke armen spaken for å sikre det. Hvis Taurus ikke klarte å starte, er den første komponenten du bør sjekke batteriet. Sjekk batteripolene for tunge korrosjon. Løsne terminalene med den lille nøkkelen og ta den negative terminalen først. Tørk terminalen og rengjøre batteriet innlegget og erstatt.
2

Sjekk om batteriet er utladet. Forsøk på å starte bilen vil resultere i pipende støy som motoren forsøker å snu men batteriet mangler kraft. Hvis dette er tilfelle, må du lade batteriet eller bruke startkabler og et annet kjøretøy å hoppe starte bilen. Hvis batteriet har gått ned på grunn av en defekt dynamo batteriet ikke vil holde en belastning og begge elementene må byttes.
3

Sjekk dine tennplugger. En defekt eller sprukket tennplugg vil mislykkes i å gnistre. Også, kan hullene i pluggene svekkes på grunn av rust eller coking (svart overflate). Trekk høy spenning fører fra pluggene ett om gangen, som ledningene må holdes i riktig rekkefølge. Bruk pipenøkkel til å løsne pluggen og fjerne det. Sjekk gapet mellom plug poeng og rengjør dem med en stålbørste. Hvis pluggen har blitt sterkt korrodert erstatte det som er nødvendig.
4

Sjekk starteren. Symptomer på en defekt starter vil være en klikke lyd når du prøver å starte bilen. Motoren vil ikke velte hvis solenoiden i starteren har sviktet. Defekte startere vil ha forbigående feil, og du kan finne at noen ganger vil det synes å være noe problem å starte, men andre ganger klikke støy vil avbryte tenning forsøk. Bytt starteren når dette skjer.
5

Vri nøkkelen i tenningen og lytte til måten motoren svarer. Dette kan være en stor anelse om mulig problem. Hvis injektorer er blokkert motoren din vil snu og fyre opp, men da vil mangelen på drivstoff i injektorer føre til at motoren kveles med en gang. Du skal se din mekaniker hvis du ikke vet hvordan du skal fjerne dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65518.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer