Slik feilsøker en Niehoff Dynamo

C.E. Niehoff og Co har spesialisert seg på produksjon av heavy-duty, børsteløse dynamoer for nisjemarkeder. Niehoff dynamoer er designet for å møte behovene til marine, buss og utrykningskjøretøyer. Massive dynamoer er også tilgjengelig for militære kjøretøy, tog, gruvedrift utstyr og landbruksmaskiner. Ifølge nettsidene sine, krever Niehoff dynamo unike design mindre hestekrefter og drivstoff til å levere høy energiproduksjon enn de fleste dynamoer. Selv slike kraftige dynamoer som Niehoff, men kan miste makt. Test din dynamo for å se om det må skiftes ut. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et plant underlag i et godt ventilert og godt opplyst område. Pop panseret og støtte den opp.
2

Identifiser dynamoen. Dynamoene alltid på forsiden av motoren og er belte-drevet. Niehoff dynamoene rund, sylindrisk og fremstilt av aluminium med en indre vifte synlig bak skivene på forsiden av dynamoen. Det vil også være en merkelapp som identifiserer den som en Niehoff produkt.
3

Inspiser dynamo for skade, rust eller korrosjon. Kontroller strammingen i beltet. Beltet på dynamoen bør være stramt, med ingen lek. Inspisere batteriet kabelforbindelsene til terminalene for slark eller korrosjon, noe som vil hemme kraft strømmer til batteriet, slik at dynamoen å jobbe hardere enn den burde.
4

Fest positive, røde enden av en voltmeter til den positive, rød terminal bolt på batteriet, og koble den negative enden til den negative innlegg. Sveiv motoren og sjekk voltmeter skjerm for spenningsutgangen på dynamoen. Se i bruksanvisningen for prime spenning for din Niehoff dynamo.
5

Inspiser dynamoen igjen mens motoren sveives. Lytt etter lyder, noe som kan bety en diode har kortsluttet eller mechanicals er å gni mot hverandre. Se etter overdreven bevegelse eller vibrasjon, noe som betyr at dynamoen boltene er løs, eller at beltet ikke er skrudd ordentlig til.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65789.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer