Symptomer på en dårlig Transmission i en Mazda protesjé

Mazda protesjé ble bygget for å huse både automatisk og manuelle girkasser. Dette gir en driver allsidighet i å kjøpe en bil som oppfyller sine bilindustrien behov og stilen for transport han ønsker. Symptomene på en dårlig overføring kan være subtile i starten, slik som slipping tannhjul eller små lyder på tomgang, men kan raskt boble ut av kontroll i en mislykket girkasse og skadet motoren. Forsiktige sjåfører vil ta hensyn til disse symptomene å unngå dyre reparasjonskostnader. Transmission glidning

glidning er ofte det første symptomet på overføring svikt i en protesjé med automatgir. Sjåføren vil oppleve et midlertidig tap av motorens akselerasjon som overføring glir inn et lavere gir, noe som kan føre til et etterslep i normal skifting av gir. Når kjøretøyet opplever overføring lag, vil bilen virke på tomgang i fri før den innebygde datamaskinen riktig releer riktig utstyr. Sjåføren kan også føle giret "kick in" gjennom et støt i motorblokk eller en smellende lyd.
Clutch Failure

Mazda protesjé med en manuell girkasse deler noen symptomer på overføring svikt med automatikk. Clutchen er førerens verktøy for manuelt skifte gir med overføring og ofte viser de første tegn på et større problem. Sjåføren kan legge merke til at clutchen begynner å slure tannhjul enten ved fysisk merke clutchen løsrev eller unnlater å engasjere seg på høyere gir som fjerde eller femte. Disse symptomene kan være potensielt farlig for førere av biler med manuell girkasse, som manglende evne til å engasjere et høyere gir mens du er på en motorvei kan føre til en alvorlig ulykke.
Støy når inaktiv
med

Gears og clutch komponenter som løsner over tid vil starte banging rundt i motoren når bilen går på tomgang. Sjåfører vil høre klingende eller clanking lyder mens bilen er stoppet, men fortsatt i første gir eller stasjon (for automatikk). Løse deler av overføringen kan komme ugjort når som helst, noe som resulterer i bilen nedleggelse eller ytterligere skade på motoren som kan ende opp med å koste forbrukeren en god del mer enn en allerede kostbare å erstatte overføring.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64934.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer