Hvor å Sjekk veivhuset Timing på en Caterpillar C15

En rutinemessig sjekk av veivhuset timing på en Caterpillar C15-motoren er avgjørende for riktig drift og forlenget levetid marine motor. Det er spesielt viktig å kontrollere motorens timing etter at motoren er lagret i minst en måned uten bruk. Dersom du opplever tenning problemer, er veivhuset timing ofte den skyldige, så en rask sjekk før du investerer i dyre deler er en klok idé. Du trenger
Wrench
Tjenesten verktøykonnektor
Varmt vann
Stålbørste
O-ringen
Motorolje
Vis mer Instruksjoner

1.

Rådfør deg med brukerhåndboken for å bestemme tidspunktet spesifikasjonene til C15-motoren. Dersom du ikke finner din manual, kan du ta kontakt med CAT støttesenter på Internett (se Resource).
2

Finn veivhuset og koble sele forsamlingen.
3

Fjern bolten og timing sensor fra veivakselen. Kontroller plast enden av sensoren for tegn på slitasje eller forurensning.
4

Fjern O-ringen fra timing sensor.
5

ren for rusk fra ansiktet av timing sensor med en stålbørste og varmt vann.
6

Koble timing sensor til tjenesten verktøykonnektor og se etter aktive diagnosekoder. Hvis ingen aktive diagnosekoder er til stede, er veivhuset timingen riktig kalibrert.
7

Smør en ny O-ring tetning med ren motorolje, og installerer forseglingen på timing sensor. Installer timing sensor foran huset og sett bolten. Koble sele forsamlingen.
8

Start motoren for å sjekke for riktig tilkobling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68566.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer