Tegn og symptomer på en motor Vacuum Lekkasje

For en bil til å fungere riktig, må en tilstrekkelig mengde av vakuum press være til stede på luftinntaket side av motoren. Dette vakuumet påvirker forsiktig balanse av luft og drivstoff som driver motoren. Diagnostisering et vakuum lekkasje kan gjøres med litt kunnskap om kjennetegn. Motor Tomgang til Fast
p Hvis en motor uten datastyrte kontroller er tomgangskjøring for fort til tross for forsøk på å justere forgasseren tomgangsskruen, eller justere luft-bypass-kontroll på et drivstoff-injisert bil, kan det være en luftlekkasje forbi gass. Vanlige lekkasjebaner inkluderer forgasseren og spjeldhus pakninger, forgasser isolator avstandsstykkene og motorens vakuum fittings, slanger og tilbehør.
Drøye ut eller Rough Idle

En alvorlig luftlekkasje kan endre luft-drivstoff blandingen slik at motoren ikke vil tomgang i det hele tatt. Det er mange andre motor problemer som kan forårsake dette problemet, for eksempel en EGR (resirkulering av eksosen) ventil som sitter fast åpen og feil PCV (positiv veivhusventilasjon) ventil.
Misfiring Ved akselerasjon

Engine feiltenning når bilen øker i hastighet kan være et resultat av et vakuum lekkasje. Det kan også være en defekt akselerator pumpen, skitne injektorer eller til og med tenning problemer.
Finne Leak

Inspiser alle vakuum slanger og tilkoblinger for sprekker eller løse beslag. En raskere måte å finne lekkasjen er å feste en gummislange til en liten flaske med propan. Åpne ventilen slik at det er en langsom jevn strøm av gass. Med bilen på tomgang, holder slangen nær mistenkte lekker poeng og lytte etter en endring i bilens tomgang. Hvis propan i sugd inn i luftinntaket, har du funnet din lekkasjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67172.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer