Hvordan fortelle om en Pickup Coil i en 1975 Dodge Pick Up er dårlig?

Din 1975 Dodge pickup lastebil bruker en magnetisk pickup spole inni distributør og kommuniserer med tenningen kontrollmodulen å synkronisere spenning levert til hver av tennpluggene. Motor vibrasjon og varme kan til slutt bryte pickup spiral ledninger eller interne viklinger. Men før du skylde på pickup spole for en feil i tenningssystem av Dodge lastebil, utføre en test i garasjen. Du trenger
Phillips skrutrekker
Ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Dodge pickup og følg tennplugg ledninger fra motoren til den andre ende hvor de hekte til distributøren cap. På den ene siden av distributør kroppen, vil du se en liten gummimaljen med to tynne ledningene som går gjennom den. De kobler til pickup spolen inne distributøren.
2

Koble pickup spolen avledninger kontakten fra ledningsnettet. Løsne klipsene eller skruer som fester distributør cap til distributøren med en stjerneskrutrekker og flytt lokket til side, men ikke koble tennplugg ledninger fra lokket.
3

Få en ohmmeter ut av verktøykassen og sette skalaen til 2000 ohm.
4

Hook opp to ohmmeterlederne over pickup spiral ledninger. Det spiller ingen rolle hvilken bly kobles til hvilken ledning.
5

Slå på ohmmeter og lese motstanden verdien på apparatet display. Dodge pickup spole bør ha en motstand mellom 250 og 1500 ohm, avhengig av Dodge-modellen. Sjekk service manual for henting og sammenligne nummeret til den som er oppført i manualen. Erstatte pickup spolen hvis ut av spec.
6

Wiggle pickup spiral ledninger og merker skjermen på apparatet. Hvis avlesningen svinger som du vrikker ledningene, er en eller begge ledningene brutt, og du må skifte pickup coil.
7

Bank lett pickup spolen med en skrutrekker håndtaket og legge merke til skjermen på din meter. Hvis avlesningen går opp eller ned, er viklingene inne i pickup spiral brutt, og du må skifte pickup coil.
8

Plugg inn pickup spolen elektriske kontakten og erstatte distributør cap ved å feste klipp eller skruene med Phillips skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67393.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer