Auto Feilsøking nettsteder

Det er mange nettsteder med godt innhold for å svare på auto spørsmål fra den ekstremt teknisk - som tilpasser et inntak system eller suspensjon - ned til det grunnleggende om å endre en sikring, en lyspære eller et dekk. Nøye formulert søk vil gi de beste resultatene. FreeOnlineAutoRepair.com

Området freeonlineautorepair.com er godt bygget og lett å navigere. Dette nettstedet er brutt ned på flere måter fra merke og modell til spesifikke problemområder seksjoner. Det tilbyr et forum og online direkte hjelp fra mekanikk, og det er enda en del på hjemmebane reparasjoner. Dette er en meget informativ og brukervennlig, godt vedlikeholdt område.
Troubleshooters.com

Området troubleshooters.com har mye informasjon, men det er ikke veldig lett å navigere. Hovedfokus synes å være å selge bøker og guider. Informasjonen er der, men det er svært vanskelig å finne til tider. Klikke rundt kan få opp noen linker og svar, men mange linker fungerer ikke alltid. Det er ingen online mekaniker på dette nettstedet heller.
Auto-Facts.org

Prøv auto-facts.org å finne noen svar. Det er også noen gratis litteratur tilgjengelig i PDF-skjema på dette nettstedet. Det synes ikke å være en online mekaniker link og navigasjon er ikke det enkleste. Skjønt, hvis nok tid er tatt, er det nok av linker å skaffe den informasjonen som trengs. Det er deler av dette området som i hovedsak rettet mot salg, men det finnes også steder å finne svar på auto problem.
PJWAuto.com

Litt mer enn en statisk side, har pjwauto.com noen veldig grunnleggende, men likevel svært viktig informasjon. Det er en anbefalt lesing for alle fra nybegynnere til mer erfarne.
P Det tilbyr en hyggelig, generell veiledning for å la den gjennomsnittlige sjåføren å forstå hvis hans auto problemer vil føre til katastrofale feil, eller om det er bare en mindre problem som trenger oppmerksomhet snart. Det er enda en enkel oversikt over de ulike typer væske som kan lekke fra bilen din og hvordan du kan identifisere dem.
Hvordan finne et svar

Søk i spesifikke stille spørsmål og utforske alle nettsteder som kommer opp. Ikke overse blogger, der noen som har hatt det samme problemet har diskutert det og postet løsninger. Sørg for å oppgi ditt problem eller spørsmål i enkle ord når du søker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64685.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer