Hvor å Test en tre-spiss Flasher Relay

Flasher releer styre driften av blinklys og fare blinklysene på mange biler og motorsykler. Når en flasher relé feil, de blinklys og nødblink kan gløde svakt mens flasher seg selv avgir en summende lyd, ikke blinke i det hele tatt; puls uten å slå helt av, eller blinke for fort. Hvis kjøretøyet viser noen av disse symptomene, testing blinklys relé er en god andre trinnet i å diagnostisere problemet (etter å ha sjekket for brente pærer) fordi blinklysene er tilbøyelige til å mislykkes med jevne mellomrom og er avhengig av en bestemt belastning å fungere ordentlig. Du trenger
Ohm meter
12-volts batteri --- en bil eller motorsykkel batteri på plass vil fungere fint
Test lys
12-volt lyspære, for eksempel en turn- signal pære
18-tommers lengde på 12-gauge eller tykkere wire, begge ender strippet 1/4 tommers
18-tommers lengde på 12-gauge eller tykkere wire, strippet den ene enden 1/4 tommers og andre enden strippet 2 tommer
Tre krokodilleklemmer
Vis flere instruksjoner
en

Identifiser terminalene. Blinklys rele har en strømkilde terminal, ofte merket "B" for batteri, en last terminal merket "L" og et panel, eller dash-indikator terminal, merket "P." Kretsen diagram er vanligvis trykt på saken for å lette å identifisere disse. Hvis de ikke er merket, kan du bruke et ohm meter for å finne ut hvilken spiss er åpent i ro, dvs. har uendelig motstand over til noen av de andre. Dette er den "P"-terminalen. De to andre er utskiftbare.
2

Clip testen lys bly mellom "P" terminal og minuspolen på batteriet.
3

Koble "B"-terminalen til plusspolen på batteriet ved hjelp av test tråd med lik lengde strippet ender, med et klipp på hver ende.
4

Pakk den lenge strippet slutten av andre del av ledningen rundt basen sylinder av testen pære, sikre den med en vri, og koble på kort strippet slutt på "L" spiss med tredje klippet.
5

Plasser den midtre kontakten på test pære på batteriet. På dette punktet, bør enheten begynner å blinke, forårsaker både test lys og lasten pære å blinke. (Handlingen vil være dobbelt så fort som vanlig fordi testen pære representerer halvparten av normal belastning på stafetten.) Hvis pæren og testen blinke med jevne mellomrom, er releet fungerer. Ellers trenger enheten erstatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67066.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer