Slik feilsøker en 1990 Chevy 1500 Truck

1990 Chevy 1500 har den firkantede kroppen design og en 4,3 liter, V6-motor. Bilen ble innført som en drivstofføkonomi kjøretøy uten å ofre trekkelementene og tauing evner. Feilsøking motorproblemer oppnås gjennom å lytte og føle for endringer i ytelse. Feilsøking breakdowns er oppnådd ved hjelp av eliminasjonsmetoden for å skille fungerende deler fra sviktende deler. Bilen bruker ikke en datamaskin diagnostikk system og eiere kan foreta reparasjoner uten en elektronisk leser. Du trenger
Startkabler
Dynamo
tennplugger
Fuel pump
Starter
Vis flere instruksjoner
en

Vri nøkkelen og teste batteriet ved å slå på det indre lys og radio. Hvis lysene er svake og de flagre mens du forsøker å starte, lade batteriet med startkabler og en kjører bil. Hvis batteriet ikke holde kostnader, erstatte den med en ny. Bytt dynamoen hvis batteriet fortsetter å miste kostnad.
2

Vri nøkkelen for å starte motoren. Hvis motoren, men holdes ikke brann, bytt tennplugger. Hvis pluggene ikke hjelper, rengjør drivstoff sprøytebrukere. Hvis lastebilen fortsatt mislykkes, må du bytte bensinpumpe.
3

Bytt starteren om batteriet og dynamoen er bra, men motoren vil ikke skru når du vrir om nøkkelen. Chevy lastebil er sannsynligvis kreve en ny tarter hvert tredje eller fjerde år. Starteren er spesielt sannsynlig å mislykkes i kalde omgivelser.
4

Test kjøre lastebil på et flatt underlag og variere hastigheten for å teste overføringen. Hvis sendingen er i dårlig stand det vil male og hoppe tannhjul. Overføringen bør skifte jevnt uten overdreven turtall og overarbeide.
5

Feel for å trekke og vibrerende mens du kjører. De firehjulsdrevne skap vil holde på navene Hvis overføringen case feil. Flytte bilen mellom to hjulstrekk og firehjulstrekk flere ganger slipper skapene fra navene. Har overføre saken service hvis det fire hjul ikke vil frigi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67698.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer