Konsekvensene av lav Transmission Fluid

Din overføring er en av de dyreste og viktige deler av kjøretøyet . Erstatte eller gjenoppbygge en overføring kan koste tusenvis av dollar, så det lønner seg å vedlikeholde din overføring. Lave nivåer av overføring væske kan føre til en rekke langvarige problemer med overføring , og kan forkorte dens arbeider levetid. Du bør sjekke girolje regelmessig for å sørge for at overføringen har tilstrekkelig smøring . Ikke Shifting Riktig

overføring kan begynne å skli eller ikke enaging riktig hvis du ikke har nok girolje . Dette fører til at kjøretøyet skal skifte dårlig eller sakte . Hvis du har kjørt bilen i en lengre periode med for lite væske , kan du ikke være i stand til å løse skiftende problemet ved å legge til væske.
Overoppheting

En av dine overføring væske primære oppgaver er å holde overføring fra overoppheting . Hvis du ikke har nok girolje , er overføring sannsynlig å overopphetes og vitale deler kan brenne opp . Hvis sendingen er overopphetet , kan en check engine lys eller tilsvarende dukke opp på dashbordet , eller bilen skifter kanskje ikke riktig .
Total Failure

kjører bilen uten nok girolje for en lang periode kan føre til at overføring slutter å virke. I en slik situasjon , kan det hende at bilen ikke flytte eller kan bare bevege seg i én retning eller i en viss hastighet . Hvis dette skjer , må du erstatte overføring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65956.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer