Hvor å Fastsette Smeltet frontlys Wire på en 2001 Mitsubishi Eclipse

Feilsøking elektriske problemer er som å gå over en åtte tommers bred planke suspendert mellom to skyskrapere, ikke spesielt komplisert, selv ikke spesielt vanskelige, men for konsekvensene av svikt. Sporing ned en strøm crossover er en ganske enkel prosedyre, men en viktig en likevel. Når du begynner å brenne ledninger i noen krets, vet du at du har fått noen alvorlige problemer som må tas opp ASAP. Du trenger
grunnleggende håndverktøy
Kabling kit
Vis flere instruksjoner
en

Koble bilens negative batterikabelen, deretter klippe den brente ledningen i to hvis det har ikke allerede self-terminert. Skjær den berørte lengden på kabelen forbi den brente delen for å forlate et par glatte ender, uten kobber utstående. Sett dem slik at endene ikke vil berøre alt som er laget av metall. Kontroller at lysene er slått av, før du kobler den negative batterikabelen.
2

tak i frontlys-side ledning med et par isolert tang. Still ditt digitale multimeter for å lese i den høyeste amp rekkevidde, berør den svarte proben til minuspolen og bruke en assistent til å skyve den røde behovet sonde inn i kobbertråd-end. Du bør få en lesning av null forsterkere med frontlysene off, hvis du får noen strømstyrken lesing i det hele tatt, så den positive frontlys ledning får strøm direkte fra batteriet
3

Gjenta dette. teste med chassis-side frontlys wire. Hvis du får en strømstyrke lese med frontlys bryteren i "Off" posisjon, så er det en slags crossover mellom sikringsboksen viktigste strømforsyning og frontlys utgang ledning - det er den eneste måten at frontlykter ledning kunne brenne uten å blåse frontlys sikring.
4

Følg chassis-side frontlys ledning tilbake til sikringsboksen. Det er kort avstand, og det er ikke så mange steder hvor frontlyset ledningen kan krysse over til en konstant-on strømkilde. Hvis du spore problemet ned til sikringsboksen selv, så du er bedre å erstatte hele boksen med en søppelplass enhet enn å prøve å fikse det. Oddsen er bra at hvis det er en direkte effekt crossover i bilens hovedlys, så noe annet er neste, og du vil ende opp med å gå fra Eclipse til Inferno.
5

Skift hele ledningen fra sikring boksen til frontlys eller fra frontlys til frontlys. Ganske enkelt å erstatte den utbrente delen av ledningen er ikke til å klippe det, en gang en del av ledningen blir varm nok til å fullstendig brenne gjennom isolasjonen, deretter resten av trådens kobber kjerne har nesten helt sikkert smeltet, og resultatet er en brann venter på å skje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68387.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer