Slik feilsøker en 2002 Avalon som ikke vil hoppe Start

Når 2002 Toyota Avalon ikke vil starte, selv når du prøver å hoppe starte den på batteriet med et annet kjøretøy, er det nødvendig å utføre noen enkle diagnostiske tester for å finne årsaken. Testing av start /ladesystem i Avalon er ikke vanskelig, men det krever bruk av noen få spesialiserte verktøy. Disse verktøyene er tilgjengelig hos din lokale auto deler butikken, og med dagens elektriske systemene de er gode tilskudd til hjemmet ditt bilverksted verktøysett. Du trenger
Digital volt /ohm meter
Automotive krets tester
service manual
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk batteriets spenning for å se etter en utladet batteri. Batteriet på Toyota Avalon ligger i høyre framme i motorrommet, i nærheten av luftfilter boliger. Sett kontrollene på måleren til "Volts D /C". Slå frontlysene på 30 sekunder for å eliminere falske registreringer forårsaket av en gjenværende overflate kostnad. Berør den svarte meter proben til minuspolen, og den røde måleren proben til den positive batteripolen. Avlesningen på måleren viser batteriets spenning. En lesning av 12,7 volt indikerer et godt batteri. En avlesning på mindre enn 12,5 volt indikerer et utladet batteri. En lesning under 11 volt indikerer et batteri som er utladet under trygge nivåer og batteriet er skadet. Lad opp eller bytt ut batteriet etter behov.
2

Sjekk for batteri spenning på de viktigste starter strømledningen terminal. Starteren på Avalon ligger på fremre høyre side i motorrommet, boltet til overføring bare forbi radiator. Fjerning av luftfilter boliger og luftkanal vil gi ytterligere tilgang hvis nødvendig. Fest batteriledere på krets testeren til batteriet. Trykk sonden enden av tester til den store batterikabelen boltet til baksiden av starteren. Hvis det røde lyset på tester lyser, det er spenning på starteren. Trykk på positive meter proben til kabelen på baksiden av starteren og den negative ledningen til minuspolen på batteriet. Avlesningen skal være innenfor 0,3 volt batteri spenning. Hvis det er en betydelig forskjell mellom batteri spenning og spenningen på starteren, rengjør og stram batterikablene på batteriet og starteren og deretter teste på nytt. Hvis det er fortsatt et fall i spenning, bytte batteri kabler.
3

Trykk sonden enden av automotive krets tester til start ledningen på baksiden av starteren. På Avalon, er dette den eneste ledningen brun plugget inn solenoiden på starteren. Har en medhjelper vri tenningsnøkkelen til startposisjon. Det røde lyset på krets tester skal lyse når nøkkelen vris til startposisjon. Hvis den ikke gjør det, visuelt sjekke under panseret sikring blokk mot sikringer. Toyota Avalon bruker et sett av high-aktuelle sikringer å levere strøm til tenningslåsen. Hvis sikringene er gode, må du bytte tenningslåsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64818.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer