Hvor å Test en turbolader Wastegate

turboladere er i hovedsak luftkompressorer drevet av eksosen. Mens noen produsenter vil størrelsen turboladeren eksos turbin, slik at det kan aldri over-hastighet, krever dette svært nøyaktige beregninger og data, samt en turbolader skreddersydd for en bestemt motor. Jo mer universell løsning er å installere en eksos bypass ventil som åpner når ladetrykket når et visst nivå. På en motor utstyrt med en, kan en skikkelig fungerende Wastegate utgjøre forskjellen mellom absolutt makt og total meltdown. Du trenger
grunnleggende håndverktøy
Air kompressor
Justerbar trykkregulator
Air sprøyta med gummi spissen
stetoskop eller lang skrutrekker
Vis mer Instruksjoner

1.

Installer justerbar trykkregulator i luften-linjen raskt-koble montering, hvis kompressoren ikke allerede har en. Juster regulatoren å kutte press på din turbo maksimale psi nivåer. Hvis bilen din ikke har en boost måler installert i hytta, deretter referere til en reparasjon manuell eller en online ressurs for å finne passende ladetrykk.
2

Koble Wastegate sin boost sensor linje fra inntak tube eller inntaksmanifold, avhengig av motoren. Steder og typer varierer, men boost sensor linjen vanligvis festes direkte til Wastegate på turbo. Følg linje fra Wastegate til inntak og bryte forbindelsen.
3

Installer luften sprøyta inn i enden av luftslangen og slå på kompressoren å bygge trykk. Vent til kompressoren til å slå av, deretter trykker du bestemt sprøyta er gummi spiss til enden av boost linje. Hit avtrekkeren på sprøyta og se aktuatorstangen på Wastegate: Det bør umiddelbart gå når du bruker trykkluft
4

Lytt etter lyden av Wastegate åpningen, hvis den ikke bruker en. ekstern aktuator stang. Med motoren og kompressoren av, kan du være i stand til å høre det uten hjelp, men et stetoskop ville hjelpe. Hvis du ikke tilfeldigvis har medisinske forsyninger legging rundt, kan du trykke på tuppen av en lang skrutrekker til bunnen av din turbo. Trykk øret fast til skrutrekkerhåndtaket og sjåførenes metallskaftet vil gjennomføre lyden av Wastegate direkte mot øret.
5

Drei regulatoren settes ned med om lag 2 psi og re-test. En tidlig åpning Wastegate er en indikasjon på en utslitt Wastegate våren. En viss bevegelse på 2 psi under max er normal, men en Wastegate fjær som gjør at ventilen til å åpne på 4 psi eller lavere er sannsynligvis utslitt og koster deg hestekrefter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68045.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer