Hva er tegn på en svak Coil Pack i en Ford?

Prøver å diagnostisere en Ford motor som fusker kan være en vanskelig proposisjoner. Imidlertid er det viktig å finne ut hvorfor motoren ikke går jevnt, fordi kjører et kjøretøy som dette for en vedvarende tidsperiode kan forårsake permanent skade. Det er flere måter å finne ut om spolen pakker forårsaker dette problemet, noe som gjør feilsøking coil pakker på din Ford en av de første stedene å starte. Feiltenning og Steiling

Når et kjøretøy har en svak spiral pack, vil motoren bli tent. Du kan fortelle misfiring fordi Ford vil føle at det kommer til å stoppe på tomgang. Dette betyr at motoren ikke vil kjøre problemfritt, men vil høres hakkete og bilen kan også riste. Hvis mer enn én spole svekket eller ikke fungerer, kan bilen helt stall.
OBD II Testing

Ifølge AsaShop.org, kan spolen pakker testes med en OBD II (ombord diagnostisk, generasjon to) tester. En OBD II tester grensesnitt med en Fords OBD II datasystem og leser feilkoder lagret i datamaskinen modulen. Feilkoden vil fortelle tester som viklingslaget ikke fungerer på optimal funksjonalitet. OBD II leserne kan kjøpes fra bildeler forhandlere hvis du er sikker på å jobbe med biler. Ellers bør en automotive verksted kontaktes.
Housing Sprekker

Inspeksjon tennspolen boliger for sprekker er en fin måte å finne ut om en coil er dårlige. Enhver spolen med en sprukket bolig bør skiftes, fordi spoler er utsatt for konstant varme når bilen er på. Dette kan føre til kunststoffhus til å sprekke, slik at fuktigheten i den viklede lag. Elektrisk strøm og strøm ikke blande sammen, og dette kan føre til en kortslutning i spolen pack.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64669.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer