Hvorfor Trekk en dårlig Starter Mer strømstyrken?

Appreciable fremskritt har blitt gjort i bilindustrien elektronikk i de siste årene. Dynamoer og startmotorer prestere bedre og vare lenger enn noen gang før. De fleste moderne forrett motorer ansette nedgiring å øke dreiemoment samtidig redusere energiforbruket. Den dreiemoment, eller trekk et startmotoren gjelder motorens svinghjul må oppfylle bestemte minimumsverdier å starte motoren bevegelse. Når bevegelsen begynner, har startmotoren å spinne motoren raskt nok for forbrenning å skje. Bruken av permanentmagneter i motorhuset bidrar til å oppfylle disse behov, samtidig også redusere energibehovet. Magnetiske personligheter

Stiene konstruert for ansettelse av elektrisitet er kjent som kretser. Den ledning som kobler batteriet til et apparat, slik som en lyspære, er et eksempel på en krets. Når en startmotoren er aktivert, strøm passerer gjennom kretser som er viklet rundt en aksel, eller armatur, opphengt ved hjelp av lagre i hver ende av motorhuset. Nåværende passerer skjønt kveilet ledninger genererer et magnetisk felt. Stasjonære magneter festet på innsiden av motorhuset produsere motstridende felt. De frastøter og tiltrekker krefter rotere armaturakselen, og til slutt, svinghjul. To forskjellige forhold kan føre til overflødig energi flyt på tvers av en krets.
Bilder Korte Brudd

Strømstyrke er en måling av elektrisk energi som strømmer gjennom en krets. Utformingen av en krets er gjort av hensyn til lengde og mål på ledningen som trengs, og effektforbruket til å utføre en oppgave, som å belyse en lyspære. Strøm i kretsen kan nå bakken tidlig, gjennom et brudd i isolasjon, for eksempel. Den strømningsmotstand som leveres av den fulle lengde av tråd og lyspæren ikke lenger er til stede i denne forkortede krets, og strømningen øker kraftig. Dette definerer det som ofte kalles en "kortslutning". I en startmotoren sak, kan de sammenrullede ledninger på starteren motorankeret smelter sammen, på grunn av overoppheting eller utmattelse, og effektivt forkorte veien til bakken. Av natur, vil elektrisitet ta minste motstands vei, så flyt øker mens mindre eller ingen makt er brukt på designet oppgaven.

Åpne Brudd

Når en krets spenn blir avbrutt, er tilstanden kalles en "åpen krets". En bryter som bare gir strøm til en strømkrets når den aktiveres, som et horn knapp, er ansett å være "normalt åpen". Utilsiktede hull i en krets kan oppnås gjennom elektrisk energi, men mer kraft er nødvendig for å hoppe bruddet. Effektforbruket i denne prosessen skaper et økt forbruk på tilgjengelig energi. Åpne flekker i armatur viklingene på en startmotor økning krets motstand, og strømkrav gå opp, mens du slår kraft avtar. Sammenrullede ledninger i startsolenoiden kan lide de samme sykdommer og generell forrett ytelse kan bli utilstrekkelig.
Andre Bothers

Carbon blokker, kalt børster, er fjærbelastet for å opprettholde kontakt med den roterende forrett armatur for å overføre strøm til armatur viklingene. Fjærene mister spenningen over tid og børstene kan bli glasert eller slitt. Enten defekten legger til motstand i kretsen. Bad lagrene i motorhuset kan gjøre skaftet vanskeligere å slå, som krever mer kraft til å overvinne den økte luftmotstanden. Termiske endringene påvirker motstand i en krets også, og overskuddsvarme er den vanligste årsaken for en startpakke til å møte sin ende. Utvidet spy ganger, eller en nærliggende eksos lekkasje, kan forverre situasjonen. Økt krets motstand på andre steder kan bidra til overdreven makt trekker. Kabler, releer og brytere må ha gode forbindelser og full funksjon å opprettholde riktig krets motstand. Utgangsmaterialene og lading systemer blir vanligvis testet på samme tid, som de deler mange komponenter og egenskaper. En grundig diagnose kan finne problemet lettere enn å stole på en verdi i en del av en krets for å evaluere hele systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68701.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer