Slik tester Front hastighetssensor på en 2006 Saturn Vue

2006 Saturn Vue SUVer inneholder to foran hastighetssensorer-en på hvert hjul. Disse sensorene er boltet til den bakre side av akseltappen. PCM og ABS datamaskiner overvåke data fra disse sensorene om rotasjonshastigheten på forhjulene, som brukes til å bestemme når man skal engasjere blokkeringsfrie bremser og traction kontroll-systemer. Når en av disse sensorene svikter, vil PCM deaktivere tractionkontrollen og anti-bremser inntil sensoren er skiftet ut. Du trenger
Jack
Jack står
Hjulklosser
Scan verktøyet
Work lys
Vis flere instruksjoner
en

Place hjul bremseklosser bak bakhjulene på bilen og sett på parkeringsbremsen. Løft fronten på bilen med en bil jack og støtte den med bukker så begge hjulene er over bakken.
2

Slå på tenningen og koble en skanning verktøy til bilens kommunikasjon port. Navigere gjennom skanning verktøyet menystruktur til ABS-menyen. Velg det alternativet som lar deg se hjulet speed sensor data i sanntid. Dette alternativet skal være merket "live data", "sensordata," eller noe lignende.
3

Hold foten på bremsen og starte motoren. Slipp bremsen og la forhjulene å spinne fritt. Trykk ned gasspedalen litt og kaste et blikk på skjermen på skanning verktøyet. Verktøyet skal vise en lesning, i miles per time, for hver forhjulet sensor. Hvis skanningen verktøyet viser en null for alle hastigheter som ikke samsvarer med lesing på speedometeret, er PCM ikke riktig signal fra at sensor.
4

Slå av motoren og inspisere ledninger under bilen for sensoren viser feil resultat på Scan Tool. Se etter kutt, frynser eller andre synlige skader på ledninger. Hvis du ikke ser noen synlige skader som skulle tilsi et ledningsnett problem, da hjulet er defekt og må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68700.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer