Min Mustang Motoren vil ikke Idle

The Ford Mustang har en lang og rik historie av ytelse og holdbarhet, men uansett hvor godt en klassisk Mustang opprettholdes, problemer er sikker på å oppstå. En av de mer vanlige motorproblemer er en dårlig eller ikke-eksisterende tomgang. Flertallet av inaktiv kvalitet problemene er forårsaket av enten en luft eller drivstoff begrensning. Imidlertid kan et vakuum lekkasje i enten den inntaksmanifold eller på bunnen av forgasseren også forårsake dårlig inaktiv. Heldigvis sjekket disse komponentene er en ganske grei oppgave. Du trenger
Assistant
Forgasser rengjøringsmidler
Straight edge
Vis flere instruksjoner
en

Ta av luftfilteret, og deretter starte motoren. Skift ut luftfilterelementet hvis motoren går på tomgang uten den, da dette sannsynligvis betyr at elementet er for skitten for motoren å trekke nok luft på tomgang.
2

Observer tuppen av eksosrøret (s ) for blå røyk mens en assistent holder motoren i gang. Erstatte inntak manifold pakninger hvis blå røyken er til stede. En lekker manifold pakning fører olje til å bli trukket inn i forbrenningskammeret og brent, noe som resulterer i blå eksos.
3

Spray forgasser renere rundt bunnen av forgasseren mens en assistent holder turtallet stødig. Erstatte forgasserpakning hvis tomgangsturtallet kort øker. Forgasseren renere plugger momentant noen pakning lekkasjer, noe som fører motorhastigheten til å stige.
4. Fjern

forgasseren og sjekk overflaten av bunnen av forgasseren og forgasseren er monteringsstedet overflate på inntaksmanifold med en rett kant. Den rette kanten vil avdekke eventuelle skjeve overflater. Ta den aktuelle komponenten til en motor verksted hvis fordreining blir oppdaget.
5

Skift drivstoffilter. Som luften renere element, hindrer en tilstoppet drivstoffilter motoren fra å motta nok drivstoff til tomgang.
6

Bytt PCV ventil plassert på toppen av ventilen dekselet hvis problemet vedvarer. En defekt ventil fører til en uregelmessig vakuum lekkasje og resulterer i en grov tomgang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65528.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer