Slik feilsøker en 2001 Honda Civic Automatic Transmission

The Honda Civic er en populær japansk bil som gir eieren et minimum av problemer med riktig pleie. Men en gang i livet av kjøretøyet kan det trenger arbeid på overføringen. Denne korte guiden vil fortelle deg hvordan du feilsøker en 2001 Honda Civic automatgir hjemme slik at du kan vurdere problemet selv og bli bedre i stand til å avgjøre hvilke skritt du trenger en mekaniker til å ta derfra. Det tar deg omtrent en halv time å fullføre denne oppgaven. Du trenger
Startnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Se etter lekkasjer. En mørk rød væske betyr at bilen mister girolje. Lekkasjen kan komme fra hoved segl eller det kan unnslippe fra transmisjonshuset. Se under bilen for å finne ut hvilke av disse ikke fungerer korrekt.
2

Vurdere overføring væske for enten en brun farge eller en lukt som noe brenner. Hvis en av disse er tilfelle, har fluid blitt brent. Dette skjer ofte på grunn av lav overføring væske, men det kan være andre grunner til det.
3

Snu bilen på og kjøre i 3. eller 4. gir for å vurdere hvorvidt overføringen kan nedgiring mens gasspedalen trykkes ned til gulvet. Hvis det ikke kan, så strupeventil kabelen må kanskje justeres.
4

Test hvorvidt bilen vil starte i noen tannhjul foruten nøytral eller park. Hvis det vil, har du en defekt sikkerhet start bryteren.
5

Vurdere om det er slipping i overføringen, grov skiftende eller problemer med å ha en mangel på stasjonen i forover eller revers . I dette tilfellet kan det være lave væskenivåer. Det kan også bety at det finnes et tannhjul svikt inne i transmisjonen. Løse dette problemet ved å holde girolje riktig planert og opprettholdes til enhver tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67338.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer