Slik feilsøker Auto Sylinderspoler

An auto magnetventil er høy spenning relé enhet som mottar spenning fra batteriet og sender det til startmotoren. Noen solenoids ser ut som små bokser og er plassert på fender godt inne i motorrommet, mens andre likner små bokser montert på toppen av starteren. Alle solenoider har et antall ledninger som fører til batteriet, og tenning ledning vevstol. Selv om utformingen av en magnetventil er enkel, er solenoiden ofte skylden for batteri og lading krets problemer. Hvis du mistenker at din magnetventil er ikke som den skal, kan du feilsøke det. Du trenger
Floor jack
Jack står
Batteri innlegget verktøyet
Assistant
Shop lys
Socket sett og skiftenøkkel
Byglingstråd
Voltmeter
Ohmmeter
Test lys
Batterilader
Vis flere instruksjoner
Diagnostisering Auto Sylinderspoler
en

Sett bilen i park eller nøytral med i nødbremsen satt. Løft panseret. Koble høy spenning coil ledningen (en tykk sort ledning) som fører fra spolen til distributøren. Ta tak i gummi støvel og trekk den og ledningen fra coil kontakten. Dette vil holde motoren starter. Spolen vil synes å være på størrelse med en tynn, svart brusboks og sitter ved siden av distributøren. Bruk en batterilader slik at batteriet opp til en full lading, noe som bør lese om 12,5 volt. Mens du har kablene koblet fra, rengjøre innsiden og utsiden av kabelen kontakter med et batteri innlegg verktøyet. Heve bilen med gulvet jack og sette to bukker under rammen i nærheten hvert hjul.
2

Finn den negative batterikabelen tilkobling der den festes til rammen eller motor bakken sted. Fjern kabelen med riktig fastnøkkel. Stålbørste motoren eller rammen bakkeoverflaten, samt begge sider av kabelen malje. Fest kabelen og skru den fast. Se etter eventuelle andre flettet bakken stropper som kobler rammen til motoren. Rengjør dem på samme måte.
3

Crawl under bilen, hvis magnetventil er plassert på starteren. Ta en tykk genser kabel og et voltmeter under bilen med deg. Hvis starteren har et varmeskjold, fjerne den med riktig socket. Se på toppen av starteren å finne magnetventil. Hvis magnetventil er i motorrommet, finner du det på fender godt. På magnetventil, finn tre elektriske forbindelser - en stor, en medium og en mindre wire. Trekk spade kontakten fra stillingen merket med en "S." fra baksiden av magnetspolen. Dette bør være tenningen ledning. Fortell din assistent for å slå tenningen på bilen til "på"-posisjon. Øyeblikk berøre jumper wire til den største (batteri) ledningen og "S" tenning wire. Du skal høre en særegen klunk eller klikk. Ingen støy indikerer en frakobling inne i solenoiden.
4

plusskabelen av et voltmeter til S tenningsledning på relé. Jorde den andre ledningen på rammen eller motor og har assistenten vri nøkkelen til "start" posisjon. Se på voltmeter, den skal lese 12 volt. Ingen lesing indikerer en åpen krets. Sjekk magnetventil bakken stropp wire for stramhet.
5

Koble voltmeter positive ledningen til solenoiden "Bat" terminal på relé. Dette vil være terminalen med den tykkeste kabelen på relé, og den kommer fra batteriet. Koble den andre målerledningen til starteren bakken stroppen. Starteren bakken stroppen vil være en stor flettet wire. Har den assisterende vri nøkkelen til "start" posisjon. Det skal ikke være noe lesing på voltmeter lavere enn 0,2 volt.
6

Bruk et ohmmeter for å sjekke motstanden i spolen. Koble S eller tenningsledning fra solenoiden og krok én avledning fra ohmmeter til det. Koble til eller berøre den andre ledningen på ohmmeter til solenoiden gulvkonsoll. Hvis avlesningen måler mer enn 5 ohm, er det en defekt kontakt inne i solenoiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65681.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer