Tegn på en dårlig O2 Sensor

En oksygen eller O2 sensor måler mengden oksygen i avgassene fra et kjøretøy. Bilen datasystem bruker informasjonen som samles inn av sensoren til å kontrollere motoren. Når noe går galt med oksygen sensor, er en check engine lys generelt aktivert. Men når sensoren er akkurat begynt å gå dårlig, kan det føre til problemer uten å aktivere et lys. Grov tomgangskjøring

En dårlig O2 sensor kan føre til en motor for å gå ujevnt eller uregelmessig fordi de styre mange forskjellige motor funksjoner. En defekt sensor kan forårsake en forstyrrelse i drivstoff /luftblanding, motor timing eller motor forbrenning intervaller. Bilen sanser en O2 sensor funksjonsfeil og injiserer mer drivstoff enn den trenger å hindre problemer med motoren. De ekstra drivstoff resulterer i en stall som fører til grov tomgangskjøring.
Motor Manglende

En motor savner, eller uregelmessig kjører motor, kan være forårsaket av en dårlig luft /drivstoffblandingen eller feil motor forbrenning. Det kan også føre til et problem i drivstoffet levering /forbrenning i en motor. Hver av disse problemene kan være forårsaket av en dårlig O2-sensor. Det er enklest å diagnostisere på tomgang eller ved lavere turtall.
Dårlig gass kjørelengde

Typisk gass kjørelengde blir forstyrret når bilen er drivstoff-levering og drivstoff -forbrenning systemer er laget uregelmessig etter en dårlig O2 sensor. Hvis løsningen er kastet av, kan da for mye brennstoff injiseres i et motorens sylindre eller luft /brennstoffblandingen i motoren er forstyrret. Bilen injiserer mer drivstoff enn nødvendig når sensoren svikter og fører til mer gass bruk enn normalt.
Økt utslipp fra kjøretøy

oksygensensorer av et kjøretøy bidrar til å holde bildeler utslipp innenfor visse grenser. Når O2 sensor svikter, kan bilen utgang smog fordi sensoren ikke er nøyaktig måling av luft /drivstoffblandingen og justerer ikke motor operasjoner nøyaktig nok til å holde disse utslippene i riktig forhold.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65639.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer