Hvordan diagnostisere bremsen i Anti-bremsesystem

De blokkeringsfrie bremser i bilen bidra til å hindre hjulet lock-up under hard bremsing. Dette systemet benytter en serie av magneter for å styre bremse-handling av hjulet. Fordi anti-lock bremser på bilen din pumper bremsene for deg elektronisk, bør du ikke pumpe bremsene manuelt. Det vil ikke sikre at systemet. Faktisk vil det ofte hindre systemet fullt ut engasjerende. Når det er problemer med ABS-bremser, svikter systemet sjelden, men snarere feil. For å bekrefte en systemfeil eller potensiell svikt, er det en enkel sjekk du kan utføre. Instruksjoner
en

Åpne sikringen panelet under rattstammen ved å trekke ned på sikring-panel dekselet med fingrene.
2

Finn sikring for ABS eller anti -lock oppbremsing system, ved hjelp av sikringen diagrammet på undersiden av sikringen-luken.
3

Trekk ABS sikringen ved hjelp av sikringen avtrekker i sikringen panelet.

4

Sjekk sikringen. Hvis metallet stripen inne i sikringen er ødelagt, bytt ut sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke.
5

Drei rattet helt til venstre eller høyre. Deretter visuelt inspisere ledninger som går til ABS-sensoren på hjulet hub montering (det bør være synlig hvis du slår hjulene helt til høyre eller venstre). Synlige skader indikerer en svikt i systemet, og systemet må være betjent av en profesjonell mekaniker.
6

Start motoren. Hvis ABS lys lyser når alle de andre dash lysene går ut, da ABS-systemet enten har feilet eller sviktet fullstendig. I begge tilfeller må systemet vedlikeholdes og repareres av en profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65131.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer