RV Klimaanlegg Feilsøking

Rekreasjonskjøretøy har taket air condition enheter som er lette og robuste nok til å tåle streng veikjøring. Hvis det oppstår et problem med RV air condition enhet, kan du feilsøke problemet ved å sjekke noen av komponentene. Det finnes teknikker du kan utføre selv å bli klimaanlegget går igjen uten behov for å ringe en profesjonell reparasjon person. Kompressor
p Hvis RV klimaanlegg ikke produserer kald luft, bør du først sjekke at kompressoren for å kontrollere at den er slått på. Det kan være at termostaten må justeres hvis det ikke kommer på. Kompressoren kommer på og fravær av kjølig luft produksjon er en indikator på at det er et problem med luftstrømmen og filtrene og spoler må kontrolleres.
Filters

Luftfiltrene inne i RV klimaanlegget kan være årsaken til anlegget ikke blåser ut kald luft. Tette luftfiltre kan forårsake problemer med elektriske systemer, effektivitet og frysing av fordamperen spoler. Disse filtrene kan renses ved hjelp av vakuum eller ved å skylle. Filtrene skal være fullført tørre før du setter dem inn i klimaanlegget hvis de blir skylt.
Fordamperen og kondensatoren spoler

fordamperen spoler kan påvirkes hvis luftfiltrene er ikke rengjøres regelmessig og kan utgjøre et problem for varmepumpens effektivitet. De ligger bak luftfiltre inne i interne luft boksen og må tørkes ren, så vel. Kondensatoren spoler er plassert på innsiden av øvre liksvøpet av RV klimaanlegget og bør fjernes av noen blader som de vil blokkere enhetens evne til å presse varm luft ut av RV.
Heat Eksponering

grunn av den tunge isolasjon av RV klimaanlegget, kan varmen bli et problem, ettersom enheten ikke kan være i stand til å pumpe det ut raskt nok til å kjøle luften inni den. Direkte sollys og varme utetemperaturer kan føre til varme gevinst, og det rette er å parkere RV i et skyggefullt område under trær eller en markise.
Vedlikehold

unngå problemer og komplikasjoner med RV klimaanlegget, ta forebyggende tiltak som vil hjelpe enheten til å kjøre godt. Bytt luftfiltre en gang i måneden, og i løpet av sommermånedene, bør de vaskes en gang i uken når enheten drives kontinuerlig. Rengjøring av apparatet med en liten mengde vaskemiddel på en fuktig klut bidrar til å fjerne støv og smuss. Inspiser 120VAC plugg for hevelse, misfarging eller pitting, og erstatte det hvis noen av disse oppstår da disse er indikatorer for potensiell spenning tap når plugge inn i 120VAC strømkilde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64307.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer