Nissan kode P1448

Enhver bil eller lastebil bygget etter 1995 modell år kommer utstyrt med en innebygd diagnose ( OBD ) datamaskin. Denne enheten overvåker bilens drift, spesielt dens utslipp kontrollsystem. Datamaskinen varsler føreren av eventuelle feil det oppdager og en diagnostisk kode lagres i minnet for å identifisere problemet . Historie

Den amerikanske Clean Air Act av 1990 ønsket OBD overvåking av personbiler og lette lastebiler som begynner med 1996 årsmodell. Hovedformålet med de diagnostiske datamaskiner , heter OBD - II i bilindustrien , er å redusere eksosutslipp ved å holde kjøretøyene kjører effektivt.
Feil

En OBD- II dataskjermer en rekke sensorer, mest i motoren og utslipp kontrollsystem. Når en sensor lesing faller utenfor et angitt område , lyser datamaskin "Check Engine" lys og lagrer en feilkode i minnet. I post- 1995 Nissans , kan du lese denne koden med en håndholdt skanner.
Kode P1448

P1448 er en proprietær kode med forskjellige betydninger for forskjellige kjøretøy . I biler og lette lastebiler bygget av Nissan , indikerer koden en " EVAP Emission Control System Vent Kontroll Circuit (Åpen )" tilstand . Den magnetventil som åpner og lukker en ventil i fordamping beholderen har sluttet å virke . Denne ventilen brukes bare under diagnostiske tester , selv om en feil hindrer diagnose av andre utslippskontroll problemer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67543.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer