Hvordan diagnostisere en Blown toppakning

The toppakning på bilen din forsegler hodet til motorblokken . Det er også sel ut kjølevæske som sirkulerer gjennom kjøling kanaler innebygd i støping av blokken . Når toppakning mislykkes, vil du miste kompresjon i motoren. Men før du erstatte noe , må du vite hvordan du skal diagnostisere en blåst toppakning . Heldigvis er dette svært enkelt . Instruksjoner
en

Start motoren . Du må sjekke om det er gått toppakning ganske raskt siden kjører en motor for veldig lenge med en blåst toppakning kan føre til katastrofal svikt i motoren. Diagnostisering problemet krever normalt kjører motoren bare for et minutt eller to .
2

Se etter hvit røyk som kommer ut av eksosrøret. Hvit "røyk " er faktisk damp . Dampen er forårsaket av kjølevæske lekker inn i motorens sylindere og blir varmet opp til det punktet at vannet blir til damp .
3

Åpne panseret og se etter damp som kommer fra motorblokken . En blåst toppakning er nesten umiskjennelig , da det er den eneste virkelige problemet som forårsaker damp som skal slippes ut fra blokken . Motoren din vil også frese og har en tøff tid tomgang med en blåst toppakning .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64278.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer