Motoren kjører ikke rett etter Skifte Timing Belt

Skifte en timing belte er litt som å svømme til Kina for å kjøpe te, målet i seg selv er ganske enkel, men du kan ha noen problemer med å komme dit. Prosedyrene involvert i å få til belte og skyve den på og av tilbyr mange muligheter for mindre feil som kan ha alvorlige konsekvenser. Veivaksel Out of Sync

Synkronisere veivakselen til kamaksel er den viktigste delen av ethvert timing belte erstatning, og det er en av de få områdene som enkelt og universelt kan gå galt. Registerreim grunnleggende oppgave er å synkronisere ventil bevegelse via kamaksel til veivakselen rotasjon, hvis cam eller sveiv svinger mens beltet er av, de to ender opp ute av sync med hverandre. På tross av referansemerkene på beltet, tannhjul og motorblokk, er denne typen utilsiktet forskyvning ganske vanlig for neophyte mekanikk.
Kamaksel Mistilpasning

Dual overhead cam motorer har en ekstra avenue for forskyvning via andre kamaksel. Kamaksler slår enklere enn crankshafts gjøre, og det er lett å tilfeldigvis støte en av dem ved utskifting av beltet. Rotering av en av kammene i forhold til den andre, eller i forhold til blokken, reduserer mengden av luft som går inn i sylinderen, dreper kompresjon ved å holde ventilene åpne for lang eller feller avgasser i sylinderen.

Distributør Position
p Hvis du får inntrykk av at synkronisering av komponenter er en viktig del av en timing belte erstatning, så du har rett. Mange motorer bruker en distributør som går gjennom timing cover og ut av en gearset i topplokket, motorblokk eller timing belte fordypningen, andre bruker en distributør som går utenfor belte-drevet oljepumpe, eller av timingen beltet selv. Mens du slår på oljepumpe sprocket kan ikke virke som en spesielt stor avtale, er det når pumpen posisjon bestemmer distributør synkronisering.
Tilfeldige Problemer

Noen timing belte erstatninger krever rive bortsett halve motoren for å komme til beltet, som tilbyr grevinne muligheter for feil ved montering. Mindre feil inkluderer unnlate å plugge inn en sensor eller helt engasjere sele, og glemme, forvirrende eller skade et vakuum linje. Større problemer inkluderer sensor skade eller mistilpasning, særlig der sveiv og kamaksel posisjon sensor er bekymret. Timing belter er gummi, som betyr at de vil strekke ved installasjon, etter første belte installasjon og reimstramming, vent ca 15 til 20 minutter for beltet til fullt strekke og ta sin endelige lengden. Unnlatelse av å gjøre det kan resultere i en løs belte, hoppet timing og en død motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68644.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer