Årsakene til Blow-By på en Chevy

Blow-by er et begrep som brukes for å beskrive hva som skjer når kompresjonen i en motor tvinger olje forbi ringene og inn i kranken saken. Blow-by kan føre til tap av hestekrefter og forurense oljen i din Chevrolet bil eller lastebil. Riktig vedlikehold av motor under bilens levetid kan bidra til å forhindre blow-by oppstår. PCV Valve

Positive veivhusventilasjon ventilen er dimensjonert for å ventilere overtrykk ut fra din motor og ventil dekke områder. PCV ventiler må være periodisk vedlikeholdes og skiftes ut, eller de vil bli blokkert. Hvis Chevrolet PCV ventilen slutter å fungere, er trykket bygger seg opp i motoren din med ingen måte å unnslippe. Når nok trykket bygger seg opp, kan det tvinge olje og luft ut i form av blow-by.
Motorslitasje

Motorer og deres ulike komponenter slites ut på grunn av tid og bruk. Ringene, sylindere og stempler i din Chevrolet motor er ikke noe unntak. Når ringene når et visst punkt av slitasje, vil forseglingen svekke og drivstoff blandingen vil lekke ut i motorblokk, hvor trykket skal bygge opp og til slutt føre til at blow-by. Dette kan også være forårsaket av utslitte sylindere eller mangelfulle stempler.
Pressure

Den nederste linjen på motor blow-by er at det er forårsaket av trykk. Helst mer trykket bygger seg opp inni motoren eller ventil områder enn den kan slippe, er trykket presses gjennom det svakeste punktet på motoren og forårsaker blow-by.
P Hvis din Chevrolet er en diesel-modell, noen slag -by vil være normal, men overdrevent press vil føre til økte nivåer av blow-by.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66343.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer